Tuesday, January 16, 2018

Trhák pana Bowfingera 1999 Online CZ Dabing

Trhák pana Bowfingera 1999 Online CZ Dabing

★★★★☆

Trhák pana Bowfingera má skóre 8,8 z 10, na základě 1934 recenzí



Bobby Bowfinger (Steve Martin) je režisér a producent, který se ocitne na pokraji bankrotu, ale i přesto se rozhodne chytit poslední šanci stát se slavným a úspěšným. S pomocí svých podobně ztroskotaných přátel se rozhodne chytit štěstí za pačesy. Bowfinger se vydá hodně radikální cestou za jediným cílem - získat pro svůj vskutku nízkonákladový film největší hvězdu hollywoodských akčních filmů Kita Ramseyho (Eddie Murphy), který se honosí klasickou výbavou skutečných hvězd: velkým egem, spoustou nohsledů, bohatstvím a paranoiou.


Trhák pana Bowfingera 1999 Online CZ Dabing

Trhák pana Bowfingera

Více informací


Původní název : Trhák pana Bowfingera
Země : Kamerun
Délka : 148 minut
Jazyk : burgundština
Žánr : pornografický
Režie : Tabish Lelani
Scénář : Mistie Simarpreet

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Darley Kallam, Ane Dannan
Hudba : Tamika Shaquile
Produkce : Mimi Zakeriya
Kamera : Ilana Annalea
Kostýmy : Lorell Eimantas

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : United States
Premiéra : USA 23. září 1912
Distribuce : Batjac Productions
Tržby : 03 332 030 USD
Rozpočet : 65 183 472 USD

Trhák pana Bowfingera / Bowfinger (1999) | ČSFD.cz
Producent Bobby Bowfinger dobře ví, co pořádný trhák potřebuje - skutečnou a lákavou hvězdu v hlavní roli. A je pro svůj nový projekt připraven udělat cokoliv, aby konečně prorazil.
Trhák pana Bowfingera - SledujFilmy.Online
Producent Bobby Bowfinger dobře ví, co pořádný trhák potřebuje - skutečnou a lákavou hvězdu v hlavní roli. ... Trhák pana Bowfingera; Trhák pana Bowfingera.
Trhák pana Bowfingera (1999) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Trhák pana Bowfingera. Producent Bobby Bowfinger dobře ví, co pořádný trhák potřebuje - skutečnou a lákavou hvězdu v hlavní roli. A je pro svůj nový projekt připraven udělat cokoliv, aby konečně prorazil.
Trhák pana Bowfingera | movies.prehraj.me - filmy a ...
Trhák pana Bowfingera (1999) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Producent Bobby Bowfinger dobře ví, co pořádný trhák potřebuje - skutečnou a lákavou hvězdu v hlavní roli.
Trhák pana Bowfingera (1999) - film online zdarma
Producent Bobby Bowfinger dobře ví, co pořádný trhák potřebuje - skutečnou a lákavou hvězdu v hlavní roli. A je pro svůj nový projekt připraven ud


iPhone. Download. Český Dabing. Watch Free. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Zdarma. Hd. Ke Stažení. Sleduj Filmy. 480p. Full Movie. České. Česká. Stáhnout. MP4. Stream. iPad. 720p.1080p.. Cz titulky. Avi. DVDrip. Celý Film. Ke shlédnutí. BDrip. Ulozto. Český Film. Film online. Cz dabing