Tuesday, January 16, 2018

Pink Floyd: The Wall 1982 Online CZ Dabing

Pink Floyd: The Wall 1982 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pink Floyd: The Wall má skóre 8,6 z 10, na základě 6517 recenzí



Je zamčený v pokoji jakéhosi losangelského hotelu a hlavou mu táhnou klíčové okamžiky jeho života. Rocková hvězda Pink, na jehož koncert se už možná kdesi venku scházejí tisíce fanoušků. Sedí tu a utápí se v děsivých představách a vizích. Scény represí a lidské agresivity se střídají s frustrujícími vzpomínkami na dětství bez otce, zato s přehnaně ochranitelskou matkou, na školu, pokoušející se všechny semlít do jedné beztvaré, nemyslící masy, na ženu, která jej zradila. Sedí tu, obehnán pomyslnou ochrannou zdí, kterou si kolem sebe kdysi vybudoval, a neví jak dál. Kultovní snímek "Pink Floyd: The Wall" je jedním z mála filmových děl, experimentujících s ryze hudební látkou. Po úspěchu jevištního zpracování dvojalba populární skupiny Pink Floyd se režie celovečerního filmu ujal Alan Parker (Sláva, Hořící Mississippi, Evita atd.), který se tu poetice hudebního tvaru přiblížil v kinematografických dějinách zcela ojedinělým způsobem.


Pink Floyd: The Wall 1982 Online CZ Dabing

Pink Floyd: The Wall

Podrobnosti


Původní název : Pink Floyd: The Wall
Země : Honduras
Délka : 149 minut
Jazyk : čečenština (ce)
Žánr : slasher
Režie : Balqis Mirella
Scénář : Anysha Meganne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ke Mariko, Adina Bing
Hudba : Subhan Kashifa
Produkce : Tasha Faustine
Kamera : Shanika Kupakwashe
Kostýmy : Rashan Kumari

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Metro Pictures
Premiéra : USA 15. prosinec 1971
Distribuce : Trimark Pictures
Tržby : 42 234 846 USD
Rozpočet : 13 062 777 USD

Pink Floyd: The Wall – Wikipedie
Pink Floyd: The Wall (originální název Pink Floyd The Wall) je hudební film z roku 1982 od režiséra Alana Parkera založený na albu The Wall od rockové skupiny Pink Floyd, jež bylo vydáno v roce 1979.
pink floyd-another brick in the - guitaralliance.com
2003 Generated using the Power Tab Editor by Brad Larsen. http://powertab.guitarnetwork.org ANOTHER BRICK IN THE WALL PART As recorded by Pink Floyd
Another Brick in the Wall – Wikipedie
„Another Brick in the Wall“ je název tří skladeb od britské progresivně rockové skupiny Pink Floyd. Skladby pocházejí z alba The Wall.Části jsou označeny názvy Part 1 (pracovní název Reminiscing), Part 2 (pracovní název Education) a Part 3 (pracovní název Drugs).
Pink Floyd - The Wall - Hlavní stránka | Facebook
Pink Floyd - The Wall. 338 tis. To se mi líbí. A troubled rock star descends into madness in the midst of his physical and social isolation from everyone.
Pink Floyd: The Wall — Česká televize - ceskatelevize.cz
Kultovní snímek „Pink Floyd: The Wall“ je jedním z mála filmových děl, experimentujících s ryze hudební látkou.


1080p. DVDrip. 480p. České. Cz dabing. 4k blu ray. BDrip. Full Movie. iPad. Sleduj Filmy. Česká. 720p. Český Dabing. iPhone. Stáhnout. Film online. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Cz titulky. Download. Zdarma. MP4. Watch Free.. Celý Film. Stream. Avi. Český Film. Ulozto. Hd