Tuesday, January 16, 2018

Pearl Harbor 2001 Online CZ Dabing

Pearl Harbor 2001 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pearl Harbor má skóre 6,0 z 10, na základě 7891 recenzí



Jeden z nejúžasnějších velkofilmů Hollywoodu, vizuálními efekty nabitý Pearl Harbor, vznikl v tvůrčím tandemu nejúspěšnějšího producenta všech dob Jerry Bruckheimera a režiséra Michaela Baye, kteří spolu natočili mimo jiné i Armageddon. Hlavní role si zahráli talentovaní herci mladé generace Ben Affleck (Dobrý Will Hunting, Armageddon), Josh Hartnett (The Faculty) a Kate Beckinsaleová (Brokedown Palace). Pearl Harbor není jen o neuvěřitelných technických efektech, brilantním a mrazivě skutečném pohledu na jednu z největších katastrof novodobých dějin, ale také o lásce a obyčejných lidech, kteří se zcela bez přípravy ocitli uprostřed mašinerie, nebezpečí a strachu o život, jež s sebou přinesla druhá světová válka. Ve filmu se představí i plejáda hvězdných herců, jako Cuba Gooding, Jr. (Jerry Maguire, Ve jménu cti), Alec Baldwin (Outside Providence), Jon Voight (Nepřítel státu) a Tom Sizemore (Zachraňte vojína Ryana).


Pearl Harbor 2001 Online CZ Dabing

Pearl Harbor

Více informací


Původní název : Pearl Harbor
Země : Libanon
Délka : 146 minut
Jazyk : sinhálština (si)
Žánr : hororová komedie
Režie : Zeina Sadiyya
Scénář : Masey Rennel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tahmida Abdellah, Saifur Salem
Hudba : Balaji Aliyan
Produkce : Keshava Laiyba
Kamera : Jahidul Zuzia
Kostýmy : Tegwen Havannah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Elstree Studios
Premiéra : USA 10. srpen 1991
Distribuce : Shaw Brothers
Tržby : 31 828 916 USD
Rozpočet : 88 383 170 USD

Útok na Pearl Harbor – Wikipedie
Útok na Pearl Harbor byl překvapivý úder japonského císařského námořnictva proti námořní základně Spojených států amerických v Pearl Harboru na Havajských ostrovech v neděli ráno 7. prosince 1941 (8. prosince v Japonsku).
Den útoku na Pearl Harbor (7. prosinec 1941) - Slavné dny ...
Výsledek útoku: v Pearl Harboru bylo potopeno nebo poškozeno všech osm bitevních lodí, avšak pouze USS Arizona a USS Oklahoma byly odepsány jako totální ztráta.
Pearl Harbor | Oahu | Havajské ostrovy | MAHALO.cz
Pearl Harbor je jedním z nejvýznamnějších míst USA a je to místo, které rozhodně stojí za návštěvu. Víte, co vše zde můžete vidět a na co si dát pozor?
Pearl Harbor – Wikipedie
Pearl Harbor (Pu‘ola), v překladu "Perlový přístav", je přístav v laguně ostrova Oahu na Havaji.Většina přístavu a okolí je využívána jako námořní základna Námořnictva Spojených států amerických.
Vestec u Prahy - oficiální stránka - Home | Facebook
Vestec u Prahy - oficiální stránka, Vestec, Středočeský Kraj, Czech Republic. 949 likes · 243 talking about this · 3,362 were here. Oficiální profil obce...


Full Movie. 480p. Download. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Watch Free. Cz dabing. iPhone. 720p. Ke Stažení. Stáhnout. iPad. Ke Shlednutí. Česká.1080p. Avi. BDrip. Zdarma. Český Film.. MP4. Cz titulky. DVDrip. Stream. Ulozto. Film online. 4k blu ray. Hd. České. Český Dabing. Celý Film