Tuesday, January 16, 2018

Sicario: Nájemný vrah 2015 Online CZ Dabing

Sicario: Nájemný vrah 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Sicario: Nájemný vrah má skóre 6,2 z 10, na základě 2232 recenzí



Idealistickou agentku FBI (Emily Blunt) pověří důstojník elitní vládní operační skupiny (Josh Brolin), aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám. Tým vedený tajemným poradcem s pochybnou minulostí (Benicio Del Toro) se tajně vydává na cestu, během které je Kate nucena v zájmu přežití pochybovat o všem, v co dosud věřila.


Sicario: Nájemný vrah 2015 Online CZ Dabing

Sicario: Nájemný vrah

Podrobnosti


Původní název : Sicario: Nájemný vrah
Země : Myanmar
Délka : 162 minut
Jazyk : paštština (ps)
Žánr : hororová komedie
Režie : Shelton Shivana
Scénář : Lija Alexandro

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sohil Fatemeh, Bana Hameda
Hudba : Arjen Orpha
Produkce : Jasprit Rainie
Kamera : Sumit Jonna
Kostýmy : Dalraj Katalea

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Blinding Edge
Premiéra : USA 26. lednu 1932
Distribuce : Padmalaya Studios
Tržby : 37 764 033 USD
Rozpočet : 30 512 117 USD

Sicario: Nájemný vrah / Sicario (2015) | ČSFD.cz
Sicario: Nájemný vrah je velice fajn žánrovka, která stojí za pozornost, ačkoliv velice pomalé tempo vyprávění nemusí sednout každému, já si užívala Villeneuveho budování atmosféry a jeho schopnost udělat i z obyčejné projížďky městem nervy drásající zážitek.
Sicario: Nájemný vrah - Kinodum.cz
Sicario: Nájemný vrah (2015) hd 720 Idealistickou agentku FBI (Emily Blunt) pověří důstojník elitní vládní operační skupiny (Josh Brolin), aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám. Tým vedený tajemným poradcem s pochybnou minulostí (Benicio Del Toro) se tajně vydává na cestu, během které je Kate nucena v zájmu přežití pochybovat o všem, v co dosud věřila.
FFFILM: Recenze: Sicario - Nájemný vrah [Sicario] - 80%
Recenze: Sicario - Nájemný vrah [Sicario] - 80% Emily Bluntová hraje americkou policistku ze speciálního týmu, řešícího únosy. Jednou si takhle řeší únos poblíž mexických hranic, ve zdánlivě obyčejném baráku, když vyjde najevo, že v baráku je zazděno dvacet čerstvých mrtvol. A na dvorku v kadibudce je nastražená nálož (která jí zabije pár kolegů).
Sicario: Nájemný vrah (2015) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Sicario: Nájemný vrah. Idealistickou agentku FBI (Emily Blunt) pověří důstojník elitní vládní operační skupiny (Josh Brolin), aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám.
Sicario: Nájemný vrah | movies.prehraj.me - filmy a ...
Sicario: Nájemný vrah (2015) Stručný popis: IMDb skóre: 8 Idealistickou agentku FBI (Emily Blunt) pověří důstojník elitní vládní operační skupiny (Josh Brolin), aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám. Tým vedený tajemným poradcem s pochybnou minulostí (Benicio Del Toro) se tajně vydává na cestu, během které je Kate nucena v zájmu přežití pochybovat o všem, v co dosud věřila.


Celý Film. Ulozto. Full Movie. Cz titulky. České. DVDrip. Stáhnout. iPhone. Ke shlédnutí. Česká. BDrip. iPad. Avi. Zdarma. Download. Český Film. Hd. Ke Shlednutí. 720p. Sleduj Filmy. Stream.1080p. Ke Stažení. Watch Free. Cz dabing. 4k blu ray. MP4. 480p. Český Dabing.. Film online