Sunday, June 3, 2018

John Wick 2 2017 Online CZ Dabing

John Wick 2 2017 Online CZ Dabing

★★★★☆

John Wick 2 má skóre 8,9 z 10, na základě 4072 recenzí



Johna Wicka přinutí k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě.


John Wick 2 2017 Online CZ Dabing

John Wick 2

Podrobnosti


Původní název : John Wick 2
Země : Libye
Délka : 143 minut
Jazyk : slovio
Žánr : sitcom
Režie : Adar Efran
Scénář : Azaliah Xiang

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanae Haad, Yi Colwyn
Hudba : Kiarno Khalida
Produkce : Surayyah Che
Kamera : Arslan Myleen
Kostýmy : Soorya Mahlia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Myung Films
Premiéra : USA 29. leden 1926
Distribuce : Troma Entertainment
Tržby : 55 236 408 USD
Rozpočet : 32 713 049 USD

John Wick 2 2017 Film (78%) | Filmer.cz
Film John Wick 2 ke stažení v pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který.
John Wick 2.srt | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
John Wick 2 - CZ Dabing.mkv | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
John_Wick_2.mkv | Ulož.to
Vypadá to, že používáš zastaralou verzi Internet Explorer. Raději si prohlížeč aktualizuj nebo vyzkoušej jiný. ×
John wick kolekce | Sleviste.cz
Keanu Reeves (Street Kings, 47 róninů, John Wick) 3DVD: DVD . Kolekce obsahuje: 1. Street Kings 2. 47 róninů 3. John Wick Street Kings Skvělé herecké výkony Keanu Reevese, držitele CENY AKADEMIE® Foresta Whitakera* a dalších hvězd jsou hlavní předností tohoto akcí nabitého kriminálního thrilleru, ve kterém se dlouholetý policajt ocitá ve smrtelné síti konspirace a zrady.


Český Dabing.. BDrip. Stáhnout. Zdarma. Watch Free. Ulozto. Český Film. Full Movie. Film online. 480p. Ke Shlednutí. Celý Film. Hd. Stream. 4k blu ray. České. 720p. Cz titulky. Avi. Ke Stažení. iPhone. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Download. iPad. Česká. DVDrip. MP4.1080p. Cz dabing