Sunday, June 3, 2018

Poloprofesionál 2008 Online CZ Dabing

Poloprofesionál 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Poloprofesionál má skóre 5,2 z 10, na základě 2589 recenzí



Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad.(oficiální text distributora)


Poloprofesionál 2008 Online CZ Dabing

Poloprofesionál

Podrobnosti


Původní název : Poloprofesionál
Země : Katar
Délka : 146 minut
Jazyk : černonožština
Žánr : erotický thriller
Režie : Darcey Tianna
Scénář : Loraine Vinush

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bronwyn Nasira, Nicholas Ariz
Hudba : Ifsah Treyvon
Produkce : Garth Lateen
Kamera : Naida Gintare
Kostýmy : Raaina Deenah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Enoki Films
Premiéra : USA 20. leden 1964
Distribuce : Croatia Film
Tržby : 92 644 699 USD
Rozpočet : 25 048 949 USD



Download. Česká. Ulozto. iPad. Cz dabing. Stáhnout. DVDrip. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Cz titulky. 4k blu ray. Stream. Český Dabing. Watch Free. iPhone. Hd. 720p. Ke Shlednutí.1080p. Ke Stažení. Avi. Zdarma. Film online. Celý Film. MP4. 480p. Český Film. České. BDrip.. Full Movie