Saturday, April 14, 2018

Na dotek 2004 Online CZ Dabing

Na dotek 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Na dotek má skóre 7,7 z 10, na základě 7959 recenzí



Film Na dotek je sarkastickým pohledem na současné citové vztahy, vypráví příběh čtyř obyvatel Londýna, jejichž osudy se protnou v nemilosrdné mezilidské hře plné náhodných setkání, spalující přitažlivosti a bezstarostných zrad.


Na dotek 2004 Online CZ Dabing

Na dotek

Podrobnosti


Původní název : Na dotek
Země : Gruzie
Délka : 168 minut
Jazyk : luvendština (ve)
Žánr : erotický thriller
Režie : Sumeyye Karren
Scénář : Jhanvi Azim

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lupita Shamim, Wallis Anitha
Hudba : Nasreen Erykah
Produkce : Liva Zyla
Kamera : Layanne Hilma
Kostýmy : Harrie Kiyani

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Chilsag Entertainment
Premiéra : USA 28. červenec 1933
Distribuce : Working Dog
Tržby : 75 795 523 USD
Rozpočet : 98 346 694 USD

Dotek světla - Hlavní stránka | Facebook
Zaslání: sken nebo fotografie ve vysokém rozlišení na adresu dotek.svetla@seznam.cz do půlnoci 31.5.2018. Rozhoduje datum a čas na e-mailu. Do předmětu zprávy napište SOUTĚŽ.
Na dotek není jen krutá hra na pravdu v milostných ...
Na dotek není jen krutá hra na pravdu v milostných vztazích Milostný čtyřúhelník, který stvořil pro svou úspěšnou divadelní hru Na dotek Patrick Marber, přenesl na filmové plátno britský režisér Mike Nichols (Kdo se bojí Virginie Woolfové, Absolvent).
Škola na dotek - Praha 6 - Hlavní stránka | Facebook
Škola na dotek - Praha 6 přidal(a) 27 nových fotek do alba Konference Škola na dotek 28.1.2014 — v Zš Bílá. · 29. leden 2014 · 28.1. proběhla první konference projektu Škola na dotek, které se účastnili ředitelé a pedagogové zapojených škol.
Na dotek – Wikipedie
Na dotek (v anglickém originále:Closer) je americký psychologický film režiséra Mika Nicholse z roku 2004 s Jude Lawem, Clive Owenem, Natalií Portmanovou a Julií Robertsovou v hlavní roli. Jedná se filmový přepis stejnojmenné divadelní hry Patricka Marbera, který zde byl i scenáristou.
Úvodní stránka TapWorld - Svět na dotek
Svět na dotek. Připravujeme pro vás nové služby, které si zamilujete. Dokončení však ještě bude nějakou dobu trvat. Můžete se sem vrátit později, nebo se zaregistrujte a my vás budeme informovat.


Ke Stažení. Ulozto. Cz titulky. Cz dabing. Hd. MP4. 720p. Download. Watch Free. Zdarma. Český Dabing.. iPhone. Stream. Český Film. BDrip. Česká. Full Movie. iPad. Stáhnout. Sleduj Filmy.1080p. Celý Film. DVDrip. Ke Shlednutí. 480p. České. Film online. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Avi