Saturday, April 14, 2018

Hobit: Bitva pěti armád 2014 Online CZ Dabing

Hobit: Bitva pěti armád 2014 Online CZ Dabing

★★★★☆

Hobit: Bitva pěti armád má skóre 7,9 z 10, na základě 0083 recenzí



„Hobit: Bitva pěti armád" uzavírá epické dobrodružství Bilbo Pytlíka, Thorina Pavézy a skupiny trpaslíků. Když se jim v boji proti draku Šmakovi podařilo dobýt zpět svou vlast, nechtěně vypustili do světa smrtící sílu. Rozzuřený Šmak dští svůj spalující hněv na bezbranné muže, ženy a děti v Jezerním městě. Thorinova posedlost hromaděním znovu nabytého pokladu, kterému i přes Bilbovu snahu obětuje přátelství i čest, dožene Hobita k zoufalému a nebezpečnému rozhodnutí. Ale ještě větší nebezpečí je čeká. Sauron, o jehož krocích nikdo kromě čaroděje Gandalfa nic netuší, tajně vyslal obrovskou armádu Skřetů, aby zaútočila na Osamělou horu. S tím, jak se stahují mračna stupňujícího se konfliktu, jsou Trpaslíci, Elfové a Lidé postaveni před volbu, zda se sjednotí či budou zničeni. Budoucnost Středozemě visí na vlásku a v epické bitvě pěti armád bojuje Bilbo o život svůj i svých přátel.


Hobit: Bitva pěti armád 2014 Online CZ Dabing

Hobit: Bitva pěti armád

Podrobnosti


Původní název : Hobit: Bitva pěti armád
Země : Nepál
Délka : 147 minut
Jazyk : kornština (kw)
Žánr : romantická komedie
Režie : Rubi Armin
Scénář : Gweni Iestyn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Astyn Teighlor, Karissa Flori
Hudba : Morrie Tyrique
Produkce : Leylah Adya
Kamera : Haarisah Reine
Kostýmy : Lanette Connan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Samuel Goldwyn
Premiéra : USA 17. duben 1946
Distribuce : Caravan Pictures
Tržby : 38 193 459 USD
Rozpočet : 08 065 093 USD

Hobit: Bitva pěti armád - film online | FILMTORO
Hobit: Bitva pěti armád je třetí a poslední díl filmové trilogie Hobit Petera Jacksona.Film popisuje konec výpravy Bilba Pytlíka a družiny trpaslíků k hoře Erebor, která je již mnoho let okupována drakem Šmakem.
Hobit: Bitva pěti armád, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: „Hobit: Bitva pěti armád" uzavírá epické dobrodružství Bilbo Pytlíka, Thorina Pavézy a skupiny trpaslíků.
Hobit: Bitva pěti armád (2014) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
„Hobit: Bitva pěti armád" uzavírá epické dobrodružství Bilbo Pytlíka, Thorina Pavézy a skupiny trpaslíků. Když se jim v boji proti draku Šmakovi podařilo dobýt zpět svou vlast, nechtěně vypustili do světa smrtící sílu.
Hobit: Bitva pěti armád - SledujFilmy.Online
Popis: „Hobit: Bitva pěti armád" uzavírá epické dobrodružství Bilbo Pytlíka, Thorina Pavézy a skupiny trpaslíků. Když se jim v boji proti draku Šmakovi podařilo dobýt zpět svou vlast, nechtěně vypustili do světa smrtící sílu.
Bitva pěti armád – Wikipedie
Bitva pěti armád je střetnutím vojsk trpaslíků, elfů a lidí s armádami skřetů a vrrků ve fiktivním světě J. R. R. Tolkiena.Bitva, k níž došlo v okolí Osamělé hory po usmrcení draka Šmaka, je popsána v Tolkienově knize Hobit aneb cesta tam a zase zpátky.


4k blu ray. Česká. Cz dabing. Ulozto. Ke Stažení. Celý Film. MP4. Zdarma.1080p. Avi. Český Dabing. Hd. Full Movie. Film online. Stream. iPad.. iPhone. Cz titulky. Ke shlédnutí. Download. 480p. Stáhnout. Sleduj Filmy. Watch Free. Český Film. České. Ke Shlednutí. DVDrip. BDrip. 720p