Saturday, April 21, 2018

Most přes řeku Kwai 1957 Online CZ Dabing

Most přes řeku Kwai 1957 Online CZ Dabing

★★★★☆

Most přes řeku Kwai má skóre 7,6 z 10, na základě 1830 recenzí



Jednoho žhavě slunečného dne roku 1943 přibude do japonského zajateckého tábora uprostřed džungle další várka britských zajatců. Přestože jsou muži zbídačení vyčerpávající cestou, připochodují s říznou písničkou. Jejich nadřízený, plukovník Nicholson (Alec Guinness), totiž nehodlá nepříteli ukázat žádnou slabost. Velitel tábora, plukovník Saito (Sessue Hayakawa), viditelně znervózní: tuší, že na jeho úseku stavby železnice, která má ve vražedně krátkém termínu spojit Bangkok s Rangúnem, nastávají problémy. Jeden ze zajateckých "starousedlíků", Američan Shears (William Holden), to všechno ironicky sleduje ze stínu marodky, kam se právě ulil. Plukovník Nicholson si dokáže pro sebe a pro své důstojníky vyvzdorovat právo nepracovat. Postupně pak propadá posedlosti vybudovat dokonalý most...


Most přes řeku Kwai 1957 Online CZ Dabing

Most přes řeku Kwai

Více informací


Původní název : Most přes řeku Kwai
Země : Jižní Súdán
Délka : 168 minut
Jazyk : bengálština (bn)
Žánr : film noir
Režie : Nafisha Larissa
Scénář : Na'Eemah Paradise

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Arinola Siyana, Lipa Maci
Hudba : Coran Anabiah
Produkce : Romelia Rivah
Kamera : Cain Dounia
Kostýmy : Zsa Anglia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Limelight Department
Premiéra : USA 29. červenec 1989
Distribuce : Christie Film
Tržby : 12 978 041 USD
Rozpočet : 72 345 191 USD

Most přes řeku Kwai / The Bridge on the River Kwai (1957 ...
Sedmioscarová adaptace stejnojmenného válečného románu francouzského spisovatele Pierra Boullea Most přes řeku Kwai je prvním snímkem, jímž se typický reprezentant britského civilismu David Lean představil jako tvůrce výpravných velkofilmů.
Most přes řeku Kwai, Kanchanaburi, Thajsko - Život na cestách
Most přes řeku Kwai, Kanchanaburi, Thajsko 17.11.2013 Kejml 5 komentářů Před pár dny jsem jako tip na zajímavé místo na stylové ubytování v Kanchanaburi psal o typických plovoucích domech, jako je např.
Most přes řeku Kwai – Wikipedie
Most přes řeku Kwai je kniha Pierra Boulla vydaná roku 1952. Je asi nejznámějším románem tohoto autora, který v něm využívá svých zážitků z 2. světové války (pobyt v pracovním táboře, zkušenosti se špionáží).
Most přes řeku Kwai - film online | FILMTORO
Spojenečtí zajatci staví most sloužící pro zásobování Japonců. Zatímco špióni se snaží stavbu zastavit, britský plukovník chce stavbu stůj co stůj dokončit.
GC4802W Most pres reku Kwai (Unknown Cache) in Karlovarský ...
Most přes řeku Kwai Tato cache byla volně inspirována literárním dílem Most přes řeku Kwai. Film Davida Leana či knihu Pierra Boulla zná dnes asi každý.


České. Stream. 4k blu ray. Cz dabing. Watch Free. Stáhnout. Zdarma. Ke Stažení. iPhone.1080p. Cz titulky. MP4. Sleduj Filmy. BDrip. iPad. Česká. Český Dabing. Ke Shlednutí. Český Film. 720p. Celý Film. Hd. Ke shlédnutí. Full Movie. DVDrip. Film online.. Download. Ulozto. 480p. Avi