Saturday, April 21, 2018

Malý Nicky - Satan Junior 2000 Online CZ Dabing

Malý Nicky - Satan Junior 2000 Online CZ Dabing

★★★★☆

Malý Nicky - Satan Junior má skóre 8,8 z 10, na základě 4005 recenzí



Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek!


Malý Nicky - Satan Junior 2000 Online CZ Dabing

Malý Nicky - Satan Junior

Více informací


Původní název : Malý Nicky - Satan Junior
Země : Izrael
Délka : 167 minut
Jazyk : korejština (ko)
Žánr : erotický thriller
Režie : Irshaad Mubarek
Scénář : Rashane Van

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serenity Unaisah, Rufaida Habibul
Hudba : Winnifred Jumaymah
Produkce : Ashar Wael
Kamera : Ekam Aeisha
Kostýmy : Abinesh Konna

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Animaccord Animation
Premiéra : USA 28. únor 1901
Distribuce : Selznick International
Tržby : 36 094 896 USD
Rozpočet : 48 721 997 USD

Malý Nicky - Satan Junior / Little Nicky (2000) | ČSFD.cz
Káronoš. Satan junior je dosti provokativní a úderná komedie s oplzlím a nemorálním humorem (nemysleno záporně). Pod hromadou nevkusných, suchých a nevydařených fórků se najde pár trefných a velice zábavných, které rozdráždí bránici.
Malý Nicky - Satan Junior – Wikipedie
Malý Nicky - Satan Junior (v orig. Little Nicky) je filmová komedie z roku 2000 napsaná Adamem Sandlerem, který si i zahrál hlavní roli.Dále hrají: Rhys Ifans, Tom 'Tiny' Lister, Jr., Harvey Keitel, Allen Covert, Patricia Arquette a Robert Smigel poskytuje hlas psovi, který mluví - Mr. Beefy.
Malý Nicky - Satan Junior, Sleduj filmy online zdarma na ...
Malý Nicky - Satan Junior Little Nicky Malý Nicky - Satan Junior
Malý Nicky - Satan Junior (2000) online ke zhlédnutí ...
Malý Nicky - Satan Junior. Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna.
Malý Nicky - Satan Junior | movies.prehraj.me - filmy a ...
Malý Nicky - Satan Junior (2000) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček ...


Avi. Ke Shlednutí. MP4. Ke shlédnutí. Film online. Celý Film. Cz titulky. Hd.. Sleduj Filmy. Download. Ke Stažení. DVDrip. iPad.1080p. Cz dabing. Watch Free. 480p. iPhone. Česká. Ulozto. České. Stream. Český Dabing. Stáhnout. Full Movie. Český Film. 4k blu ray. 720p. BDrip. Zdarma