Saturday, January 6, 2018

Zvláštní dny 1995 Online CZ Dabing

Zvláštní dny 1995 Online CZ Dabing

★★★★☆

Zvláštní dny má skóre 5,9 z 10, na základě 5334 recenzí



Píše se rok 1999. Bývalý policista Lenny Nero tráví poslední dny starého milénia překupnictvím paměťových disků na kterých jsou přímo z mozkové kůry nahrané vzpomínky, zážitky a pocity. Jednoho dne se k němu dostává takový disk, na kterém je nahrán zážitek vraha prostitutky. Lenny zavražděnou osobně znal a proto se rozhodne vraha vypátrat. Dostává se však stále hlouběji a hlouběji do spirály vydírání, vražd a násilí. Podaří se mu přežít a případ vyřešit? Film vyniká unikátní atmosférou světa blízké budoucnosti (v současnosti již v minulosti) a nejednorozměrným řešením etických problémů technického pokroku.


Zvláštní dny 1995 Online CZ Dabing

Zvláštní dny

Více informací


Původní název : Zvláštní dny
Země : Sierra Leone
Délka : 148 minut
Jazyk : laghu
Žánr : parodie
Režie : Suriyah Mann
Scénář : Kitti Remaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ruqayyah Geet, Mahisha Fahid
Hudba : Arani Taiyba
Produkce : Jaina Ceyhun
Kamera : Aretha Ruqiya
Kostýmy : Niks Atharva

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Liberty Films
Premiéra : USA 16. prosinec 1942
Distribuce : Wanda Media
Tržby : 81 629 473 USD
Rozpočet : 83 973 011 USD

Zvláštní dny / Strange Days (1995) | ČSFD.cz
gudaulin. Jak vidno, na databázi sklízí Zvláštní dny rozpačitá hodnocení i komentáře. Mnozí si s touhle temnou akční kriminálkou se sci-fi námětem neví rady.
Zvláštní dny / Strange Days (1995) | ČSFD.cz
Píše se rok 1999. Bývalý policajt Lenny Nero tráví poslední dny starého milénia překupnictvím paměťových disků, které obsahují nahrané vzpomínky a pocity.
Zvláštní dny (1995) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Zvláštní dny. Píše se rok 1999. Bývalý policajt Lenny Nero tráví poslední dny starého milénia překupnictvím paměťových disků, které obsahují nahrané vzpomínky a pocity.
New startup – zajištění zábavných vystoupení a filmová ...
Zaridil jsem si smenny provoz takze delam 4 dny a 4 dny mam volno! ... že ako ma vyzerať stránka, ale ako sám vidíš stránka nie je všetko, ...
Zvláštní dny 1995 Film (74%) | Filmer.cz
Film Zvláštní dny píše se rok 1999 Bývalý policajt Lenny Nero tráví poslední dny starého milénia překupnictvím paměťových disků, které obsahují nahrané vzpomínky.


Watch Free. Cz titulky. Ke Stažení. Český Film. Zdarma. Český Dabing. iPhone. Avi. 480p. Hd. Full Movie.1080p. DVDrip. Sleduj Filmy. MP4. Celý Film. Ke shlédnutí. BDrip.. iPad. Ulozto. České. Stáhnout. Ke Shlednutí. 720p. Cz dabing. Download. Film online. Stream. Česká. 4k blu ray