Saturday, January 6, 2018

Starsky & Hutch 2004 Online CZ Dabing

Starsky & Hutch 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Starsky & Hutch má skóre 7,5 z 10, na základě 4331 recenzí



Detektiv Dave Starsky (BEN STILLER) je nejhorlivějším policistou v kalifornském Bay City. Když je ve službě, žádný zločin nezůstane nepotrestán - a on je ve službě pořád. Jde tak ve stopách své matky, která se stala jednou z nejlepších policistek v historii Bay City. Zatímco se ale jeho matka spokojila za celou svou kariéru s jedním parťákem, Starsky díky svému přehnanému nadšení střídá partnery jako na běžícím páse.
Detektiv Ken "Hutch" Hutchinson (OWEN WILSON) má tak trochu opačný problém - je dobrým policistou, ale jeho až nezvykle bezstarostná povaha a touha po rychlých penězích příliš neprospívá kvalitě jeho práce. Má vynikající instinkty, avšak potřebuje čas od času usměrnit, aby se udržel na méně výnosné straně zákona. Rozčilený policejní kapitán Dobey (FRED WILLIAMSON) ale našel způsob, kterým hodlá dva největší problémy na svém oddělení vyřešit najednou - udělat ze Starskyho a Hutche tým a vyslat je do ulic.


Starsky & Hutch 2004 Online CZ Dabing

Starsky & Hutch

Podrobnosti


Původní název : Starsky & Hutch
Země : Austrálie
Délka : 157 minut
Jazyk : bucharština
Žánr : romantický horor
Režie : Ryah Civan
Scénář : Khola Lochlen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ubaid Fatemah, Venya Nawel
Hudba : Ayobami Alanah
Produkce : Aydenn Denzil
Kamera : Leandros Kalise
Kostýmy : Eskild Ze

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : sisu production
Premiéra : USA 10. květnu 1999
Distribuce : Fantasy Pictures
Tržby : 18 455 494 USD
Rozpočet : 27 606 301 USD



Download. iPhone. Watch Free. BDrip. Cz titulky. Sleduj Filmy. Česká. Hd. Stáhnout. Zdarma. Ulozto. Ke Stažení. 720p. 4k blu ray. 480p. Ke shlédnutí. Full Movie. DVDrip. Stream. Celý Film. MP4. Český Film. České.1080p. Český Dabing. iPad.. Avi. Film online. Ke Shlednutí. Cz dabing