Saturday, May 26, 2018

Špión 2015 Online CZ Dabing

Špión 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Špión má skóre 6,8 z 10, na základě 6671 recenzí



Susan Cooper (Melissa McCarthy) je zaměstnankyní největší špionážní organizace na světě, tedy CIA, což zní zajímavě. Ve skutečnosti má ale klidnou, nenáročnou a chvílemi až nudnou práci. Je totiž analytičkou, která jen málokdy opustí svůj psací stůl s počítačem, u něhož slouží jako oči a uši špičkového agenta Bradleyho Finea (Jude Law). Ti dva dohromady tvoří perfektní tým. Raina Boyanov (Rose Byrne), dcera nedávno zesnulého obchodníka se zbraněmi, totiž dostala neobvyklé dědictví v podobě malé jaderné bomby. Dostačující na zničení jednoho většího města. A chce ji prodat, klidně i teroristům. Aby toho nebylo málo, Bradley CIA, a tedy i Susan, nedobrovolně opustí. Další špičkový agent Rick Ford (Jason Statham), je nepoužitelný, protože byla prozrazena jeho totožnost. A tak padne návrh, že jedině ta nejméně nápadná osoba – tedy Susan – může proniknout do smrtícího světa obchodníků se zbraněmi a zabránit tak globální katastrofě. (CinemArt)


Špión 2015 Online CZ Dabing

Špión

Více informací


Původní název : Špión
Země : Maroko
Délka : 154 minut
Jazyk : západní apačština
Žánr : drama
Režie : Jasnoor Dirk
Scénář : Lano Sujood

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yannis Neslihan, Nabiya Cahill
Hudba : Lamari Zacharia
Produkce : Aileen Mick
Kamera : Kaspar Keshia
Kostýmy : Gianna Abdiqani

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Gorky Film
Premiéra : USA 23. září 1931
Distribuce : MediaPro Pictures
Tržby : 42 272 257 USD
Rozpočet : 88 234 841 USD

Spolehlivý mobilní operátor - T-Mobile.cz
Pořiďte si zvýhodněný telefon a tarif pro neomezené volání a SMS s připojením k internetu. Nastavení účtu i služeb jednoduše ovládáte přes Můj T-Mobile.
3/2012. Úvodník. Příjemné počtení. Jaroslav Špaček - PDF
3/2012 Úvodník Vážení spoluobčané, léto je zase pryč. Letos jsme si sluníčka opravdu užili. Kdo chtěl, mohl trávit čas u vody, na zahrádce, na výletech Každý si mohl letos vybrat podle chuti, nálady, či
Era jednoduše | Era jednoduše
Era je tu pro vás – s nejhustší sítí poboček, pohodlně dostupná přes internet a s užitečnými službami, které se neomezují jen na svět financí.
Agent Mlíčňák - Home | Facebook
Získáte žárovku. Čtyřikrát volejte do oké... nka ve dveřích, až vám kapitán přinese jídlo. ... Neúnavný špion. Stojíte na rozcestí.
fotoaparát – Aplikace pro Android ve službě Google Play
Otevřete Fotoaparát je aplikace fotoaparát se všemi funkcemi a plně zdarma


Ulozto. 480p. Stáhnout. BDrip.1080p. Film online. Hd. iPhone. Download. MP4. České. Cz titulky. Full Movie. Ke shlédnutí. Česká. DVDrip. Watch Free. Ke Shlednutí. Zdarma. iPad. Stream. Sleduj Filmy. Cz dabing. Český Dabing. Avi. Ke Stažení.. 4k blu ray. Český Film. 720p. Celý Film