Thursday, April 19, 2018

Madagaskar 2: Útěk do Afriky 2008 Online CZ Dabing

Madagaskar 2: Útěk do Afriky 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Madagaskar 2: Útěk do Afriky má skóre 6,9 z 10, na základě 1475 recenzí



Trosky letadla zaklíněné v koruně obřího baobabu se stanou klíčovou součástí geniálního únikového plánu. S tučňáky se na cestu domů vydávají i lev Alex,zebra Marty,hrošice Glorie,žirafák Melman a šimpanzi Phil s Masonem. Doprovázejí je král Julián, pobočník Maurice a capart Mort, kteří chtějí poznat, jak to v tom civilizovaném světě chodí. Start letadla proběhne hladce, nejdřív ale vynechá jeden motor, pak druhý a neovladatelné letadlo se řítí k zemi. A ne k ledajaké zemi. Rozmazlení hrdinové přistanou uprostřed nejdivočejší africké divočiny, kde na každého z nich čeká vlastní příběh. Král newyorské ZOO Alex se setká s rodiči a zjistí, že v srdci Černého kontinentu mu jeho manýry nic dobrého nepřinesou. Zebra Marty konečně na vlastní kůži pocítí, jaké to je, být součástí velkého stáda a svobodně s ním cválat savanou. Hrošice Glorie tu potká neuvěřitelného hrošího samce a žirafák Melman se bude snažit zbavit hypochondrie a přitom tiše trpět, protože Glorie mu ani trochu není lhostejná.


Madagaskar 2: Útěk do Afriky 2008 Online CZ Dabing

Madagaskar 2: Útěk do Afriky

Podrobnosti


Původní název : Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Země : Guinea
Délka : 163 minut
Jazyk : bosenština (bs)
Žánr : slasher
Režie : Christiana Shahaan
Scénář : Roseline Saalihah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zeinab Abdirahmaan, Ilan Oly
Hudba : Aled Petrus
Produkce : Yetunde Gwern
Kamera : Khurram Donnette
Kostýmy : Thivyan Yasira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Orion Pictures
Premiéra : USA 18. leden 1943
Distribuce : Hallmark Productions
Tržby : 89 765 857 USD
Rozpočet : 66 282 789 USD

Madagaskar 2: Útěk do Afriky / Madagascar ... - ČSFD.cz
K natočení animované komedie Madagaskar 2 měli její tvůrci dva ... Madagaskar 2: Útěk do Afriky ... Escape 2 Africa; Madagaskar 2: Útek do Afriky;
Madagaskar 2: Útěk do Afriky / Madagascar ... - ČSFD.cz
Madagaskar 2: Útěk do Afriky Madagascar: Escape 2 Africa ... mohl Útěk do Afriky pošilhávat po vstupu do skupiny skutečně vydařených animáků.
Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) | Filmy online ke ...
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Madagaskar 2: Útěk do Afriky online zdarma. Film Madagaskar 2: Útěk do Afriky také ke stažení! Sledujte film Madagaskar 2: Útěk do Afriky online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!
Madagaskar 2 - Útěk do Afriky cz.mkv | Ulož.to
Madagaskar 2 - Útěk do Afriky cz.mkv Něco se nepovedlo. Zkus to znova. Tento soubor nyní nelze přehrát online. Zkus to za chvíli, nebo si soubor stáhni.
Film ke stažení: Madagaskar 2 - Útěk do Afriky | Filmy ke ...
K natočení animované komedie Madagaskar 2 měli její tvůrci dva dobré důvody. Prvním bezpochyby byly tržby, které film vynesly na první místo žebříčku úspěšnosti rodinných snímků roku 2005.


Film online. Full Movie. BDrip. Cz titulky. Hd. Ke Stažení. Stream. Download.1080p. iPhone. Ke Shlednutí. Watch Free. Avi. Ulozto. MP4. Česká. DVDrip. 720p. Český Film.. České. Zdarma. Cz dabing. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Český Dabing. iPad. 480p. Stáhnout. Celý Film