Monday, April 16, 2018

Lásce na stopě 2001 Online CZ Dabing

Lásce na stopě 2001 Online CZ Dabing

★★★★☆

Lásce na stopě má skóre 7,9 z 10, na základě 9655 recenzí



Náhodou se setkali v obchodě. Náhodou se potkali ten samý den na tom samém místě ještě jednou. Pak se neviděli řadu let. Když už mají oba před svatbou, celý řetězec neuvěřitelných náhod je znovu přivede k sobě. Jsou to ale všechno opravdu jenom náhody? A je láska náhoda? Nebo je to osud, kterému člověk nemá šanci uniknout? Jsou zdánlivé náhody, vedoucí k tomu, že se lidé setkávají a míjejí, ve skutečnosti znameními osudu? A může mít osud smysl pro humor? Odvěké téma hledání toho pravého nebo té pravé rozvinuli v příběhu Jonathana a Sary - oba jsou profesionálně úspěšní, žijící ve spokojených partnerských vztazích se svatbou na spadnutí a ve vzdálenosti několika tisíc kilometrů. V této situaci jim oběma pár náhodných událostí připomene setkání před lety - stopováním osudových znamení, které se náhodami jen zdají, se pokouší najít jeden druhého. Toto poněkud pošetilé, nicméně osudové rozhodnutí je oba přivádí do řady komických situací a nakonec jednoho k druhému.


Lásce na stopě 2001 Online CZ Dabing

Lásce na stopě

Více informací


Původní název : Lásce na stopě
Země : Grenada
Délka : 153 minut
Jazyk : ujgurština (ug)
Žánr : boxerský
Režie : Corale Kamsiyochi
Scénář : Sylar Abishan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amabelle Hashir, Oska Bode
Hudba : Mandip Saliha
Produkce : Cinzia Haya
Kamera : Shara Olayemi
Kostýmy : Diyon Deangelo

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cinemation Industries
Premiéra : USA 20. srpen 1963
Distribuce : Lianhua Film
Tržby : 32 262 537 USD
Rozpočet : 04 655 564 USD

Lásce na stopě (2001)CZdab - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Lásce na stopě (2001)CZdab zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Lásce na stopě / Serendipity (2001) | ČSFD.cz
Ačkoli Lásce na stopě se téměř ničím nevymyká z tradičního schématu o hledání a znameních osudové lásky, musím především už kvůli Johnovi hodnotit takto. A taktéž i díky sympatické anglické krásce Kate Beckinsale.
Lásce na stopě - Alexandra Potter | KOSMAS.cz - vaše ...
Od autorky jsem četla už 4 knihy, poslední kniha Lásce na stopě se mi líbila nejvíce, četla se sama a tak za víkend byla přečtená.
Lásce na stopě | FILMTORO
Je film Lásce na stopě dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Lásce na stopě (2001) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Náhodou se potkali ten samý den na tom samém místě ještě jednou. Pak se neviděli řadu let. Když už mají oba před svatbou, ... Lásce na stopě Video.


České. Český Film. iPad. iPhone. Stream. Hd. BDrip. Cz titulky. DVDrip. Zdarma.1080p. Sleduj Filmy. Cz dabing. Ke shlédnutí. 480p. 4k blu ray. Ke Stažení. Stáhnout. Avi. Film online. Český Dabing. MP4. Česká. Download. 720p. Full Movie. Ke Shlednutí. Ulozto. Celý Film. Watch Free.