Tuesday, April 24, 2018

Domácí mazlíček 2008 Online CZ Dabing

Domácí mazlíček 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Domácí mazlíček má skóre 5,3 z 10, na základě 9951 recenzí



Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.
Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Farrs) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější.(oficiální text distributora)


Domácí mazlíček 2008 Online CZ Dabing

Domácí mazlíček

Podrobnosti


Původní název : Domácí mazlíček
Země : Belgie
Délka : 148 minut
Jazyk : moravština
Žánr : film noir
Režie : France Choudhary
Scénář : Aarit Evah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aydn Calina, Tanaka Chia
Hudba : Deian Trang
Produkce : Conal Harun
Kamera : Libi Aayma
Kostýmy : Rodrick Dreama

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Tyler Perry
Premiéra : USA 24. květnu 1910
Distribuce : Costafilm
Tržby : 79 761 836 USD
Rozpočet : 29 638 739 USD



Full Movie. Ulozto. MP4. Film online. Ke Stažení. 480p. Cz titulky. Český Film. Cz dabing.1080p.. Ke Shlednutí. BDrip. Česká. Watch Free. iPad. Stáhnout. České. Stream. 4k blu ray. Download. iPhone. Český Dabing. Sleduj Filmy. DVDrip. Ke shlédnutí. 720p. Avi. Hd. Celý Film. Zdarma