Monday, December 4, 2017

Hlavně nezávazně 2011 Online CZ Dabing

Hlavně nezávazně 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Hlavně nezávazně má skóre 6,5 z 10, na základě 8555 recenzí



Praktická Emma k tomuto svéráznému životnímu stylu dospěla především proto, že jako doktorka aspirující na atestaci nemá na žádný vztah čas a energii, jen občas potřebuje povolit ventil. To Adam má mnohem bolestivější důvody. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem a vůbec ji neomlouvá, že je to slavný televizní producent, jenž má šarmu na rozdávání. Na duši zraněný Adam se proto rozhodne, že pustí city k vodě a bude si prostě jen nezávazně užívat jako jeho táta. Emmu v minulosti párkrát potkal, a i když jiskra nikdy nepřeskočila, po posledním setkání, ke kterému dopomohly litry vypitého alkoholu, se spolu poněkud impulzivně vyspí. V tom okamžiku se zrodí nápad na nezávazná setkání, při kterých půjde jen a jen o se*. Jenže všechna dohodnutá pravidla platí jen do chvíle, než je jedna ze stran poruší. A to je jen otázka času, protože kdo by věřil tomu, že mezi mužem a ženou může existovat prosté sexuální pouto, které nenaruší láska?


Hlavně nezávazně 2011 Online CZ Dabing

Hlavně nezávazně

Podrobnosti


Původní název : Hlavně nezávazně
Země : Estonsko
Délka : 150 minut
Jazyk : lotyština (lv)
Žánr : romantická komedie
Režie : Bethel Florene
Scénář : Hero Cyprus

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Charice Treasa, Faseeha Chandrika
Hudba : Kati Naquan
Produkce : Ionela Lanya
Kamera : Chanae Eilene
Kostýmy : Katya Karmel

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Merton Park
Premiéra : USA 17. červen 1973
Distribuce : 2929 Productions
Tržby : 83 293 608 USD
Rozpočet : 93 967 328 USD

Hlavně nezávazně – Online Filmy
Hlavně nezávazně Hlavne nezáväzne / No Strings Attached 2011- Komedie / Romantický Dabing: CZ Režie: Ivan Reitman Hrají: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Cary Elwes, Kevin Kline, Lake Bell, Olivia Thirlby, Ludacris, Mindy Kaling, Greta Gerwig, Talia Balsam, Brian H. Dierker, Ophelia Lovibond, Nasim Pedrad, Elizabeth
Hlavně nezávazně - film online | FILMTORO
Hlavně nezávazně, anglicky No Strings Attached, je americký romantický film z roku 2011.Jde o romantickou komedii vyprávějící příběh dvou mladých lidí.
Hlavně nezávazně, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujete: Hlavně nezávazně. 59 % ... Na duši zraněný Adam se proto rozhodne, že pustí city k vodě a bude si prostě jen nezávazně užívat jako jeho táta.
Hlavně nezávazně (2011) online CZ v HD kvalitě | FilmyCZ.com
Film Hlavně nezávazně online. Hlavně nezávazně (2011) No Strings Attached, Hlavně nezávazně, United States, 2011
Hlavně nezávazně / No Strings Attached (2011) | ČSFD.cz
Hlavně nezávazně No Strings Attached; Hlavne nezáväzne; No Strings ... že pustí city k vodě a bude si prostě jen nezávazně užívat jako jeho táta.


Zdarma. Avi. Cz titulky.1080p.. Film online. 480p. Český Film. České. Hd. Stáhnout. Ke Shlednutí. Ulozto. MP4. Cz dabing. 4k blu ray. Ke shlédnutí. iPhone. Sleduj Filmy. DVDrip. Download. iPad. Česká. Celý Film. Watch Free. Stream. BDrip. Ke Stažení. Český Dabing. 720p. Full Movie