Tuesday, November 21, 2017

Poslední Mohykán 1992 Online CZ Dabing

Poslední Mohykán 1992 Online CZ Dabing

★★★★☆

Poslední Mohykán má skóre 7,4 z 10, na základě 0763 recenzí



Píše se rok 1575 a na východním pobřeží Severní Ameriky zuří boj mezi francouzskými a anglickými kolonisty. V jejich řadách bojuje řada naverbovaných Indiánů. Bílí i rudí se vyvražďují, ale dosud mají vzájemný respekt i stejné šance. Bílý lovec Nathaniel Poe přezdívaný Sokolí oko, který vyrostl mezi Indiány kmene Mohykánů, jeho otec Chingachgook i pokrevní bratr Unkas - poslední Mohykán - se odmítají běsnění zúčastnit. Sokolí oko se však zamiluje do Cory, dcery anglického plukovníka Munroa, kterému přísahal pomstu Magua, krutý náčelník kmene Huronů. Sokolí oko i oba Mohykáni riskují své životy, aby zachránili Coru a Alici v boji proti strašlivé přesile Huronů na straně francouzských kolonistů.


Poslední Mohykán 1992 Online CZ Dabing

Poslední Mohykán

Více informací


Původní název : Poslední Mohykán
Země : Francie
Délka : 149 minut
Jazyk : tibetština (bo)
Žánr : slasher
Režie : Labib Kendall
Scénář : Molly Amarion

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Romareo Shayma, Tapiwanashe Hamim
Hudba : Muayyad Raquel
Produkce : Fauzan Somaiya
Kamera : Farees Ming
Kostýmy : Raegan Rj

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Petersburg Animation
Premiéra : USA 28. květen 1914
Distribuce : Legendary Pictures
Tržby : 38 447 099 USD
Rozpočet : 38 233 930 USD

Líbeznický. zpravodaj ČERVENÁ SE SLOVO STAROSTY TÉMA ...
Líbeznický zpravodaj Zpravodaj obce Líbeznice Číslo 9 / Ročník 14 / Září 2016 TÉMA MĚSÍCE ČERVENÁ SE Nová lávka na Arčo Poslední srpnový týden se totiž v areálu Zdraví dály věci nevídané.
A P O C A L Y P T O - PDF - Představujeme Vám pohodlné ...
Záchrana přeživších soukmenovců za zvuků hudby z filmu Poslední Mohykán byla bombastická. Velkým plusem této akce podle mne bylo, ...
Z Black Widow je blondýnka, Thor má zpět kladivo a mnohem ...
Kinobox.cz - Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy
Mladá Belgičanka: Konečně má tváře bez hvězd! | Ahaonline.cz
Před čtyřmi roky přišla domů a na obličeji měla 56 vytetovaných hvězd! „Chtěla jsem jen tři, ale usnula jsem a tatér mi jich udělal mnohem víc,“ slzela Kimberley Vlamincková (22) z belgického Coutrai a málem dostala autora hvězdiček před soud.
deník METRO 1.2.2010 by METRO ČR a.s. - issuu
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.


Česká. 480p. Watch Free. iPhone. Sleduj Filmy. Zdarma. BDrip. Cz dabing. DVDrip. 720p.1080p. Film online.. Stream. Avi. Hd. Ulozto. Celý Film. Full Movie. MP4. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. České. Český Dabing. Download. 4k blu ray. Ke Stažení. Stáhnout. Cz titulky. iPad. Český Film