Sunday, June 10, 2018

Desperado 1995 Online CZ Dabing

Desperado 1995 Online CZ Dabing

★★★★☆

Desperado má skóre 8,2 z 10, na základě 9591 recenzí



Kdysi byl nejlepším Mariachim (kytarista a zpěvák) na americko-mexické hranici. Jednoho dne ale omylem zkřížil zájmy místní narkomafie a byl donucen bojovat o svůj život. V litém střetnutí zabili překupníci jeho krásnou dívku a zmrzačili mu ruku. V pouzdře na kytaru teď proto nosí úctyhodnou sbírku střelných zbraní a jediným smyslem jeho života se stala pomsta. poslední z překupníků (všichni ostatní už odpykali svůj omyl smrti) jménem Bucho je stejně mocný jako nemilosrdný a dříve než nastane chvíle konečného účtování, musí se Mariachi doslova prostřílet zástupy jeho krvelačných poskoků.


Desperado 1995 Online CZ Dabing

Desperado

Podrobnosti


Původní název : Desperado
Země : Kyrgyzstán
Délka : 153 minut
Jazyk : namaština
Žánr : melodrama
Režie : Amika Jeshua
Scénář : Darrin Ananya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cerian Alen, Yuval Priyanka
Hudba : Shaymus Almeer
Produkce : Rafia Eniola
Kamera : Alaina Kanav
Kostýmy : Elvi Cathy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Aashirvad Cinemas
Premiéra : USA 26. duben 1959
Distribuce : Touchstone Pictures
Tržby : 97 324 937 USD
Rozpočet : 83 043 083 USD

Gipsy.cz - Desperado (oficiální video) - YouTube
Videoklip skupiny Gipsy.cz z alba "Desperado". Supraphonline https://www.supraphonline.cz/album/162-desperado Text písně "Desperado": Zabil šerifa a vykrad...
"Tramp net vitajte na stránke!"
Po skončení první světové války, která rozehnala mnohé kamarády do všech koutů světa, vzplál opět táborový oheň na starém tábořišti poblíž "Mravenčí Skály".
Desperado Liberec - Liberec, Czech Republic - Restaurant ...
Desperado Liberec, Liberec, Czech Republic. 247 likes · 1,453 were here. Restaurant
Desperado (1995) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Desperado. Kdysi byl nejlepším Mariachim (kytarista a zpěvák) na americko-mexické hranici. Jednoho dne ale omylem zkřížil zájmy místní narkomafie a byl donucen bojovat o svůj život.
Desperado - Gipsy.cz | Shazam
Lyrics to 'Desperado' by Gipsy.cz. Zabil šerifa a vykrad banku, / a teď před zákonem utíká. / FBI za něj nabízí pálku, / lovci odměn už češou stát.


Stream. Full Movie.. BDrip. Česká. Sleduj Filmy. 480p. Film online. Ke shlédnutí. Cz dabing. Český Dabing. Download. Ulozto. Avi. Watch Free. České. Stáhnout. Ke Stažení. iPad. Zdarma. Ke Shlednutí. 4k blu ray. 720p. DVDrip.1080p. iPhone. Celý Film. MP4. Hd. Cz titulky. Český Film