Thursday, May 31, 2018

Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Dabing

Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Dabing

★★★★☆

Na sv. Valentýna má skóre 5,0 z 10, na základě 6644 recenzí



Den svatého Valentýna přichází každý rok, ať už se nám to líbí, nebo ne. Milostné životy vystavuje zkoušce, vždy je šance na romantické chvíle, nebo na trapné fiasko. Může to být den zmatený, komplikovaný, ale na jeho konci láska vítězí nade vším.
Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, jak během tohoto svátečního dne nacházejí a ztrácejí lásku ve všech jejích podobách. Mezi aktéry je například velmi zaneprázdněný květinář (Ashton Kutcher) a jeho nejlepší přítelkyně, učitelka (Jennifer Garnerová), která má poměr s ženatým mužem, lékařem (Patrick Dempsey). Obchodník (Bradley Cooper) a vojenská velitelka (Julia Robertsová) na dovolené vedou dlouhý rozhovor během mezinárodního letu. Je zde také postarší manželský pár (Hector Elizondo a Shirley MacLaineová) starající se o svého malého vnuka, jenž se trápí, protože mu chybí spolužák a jeho matka.


Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Dabing

Na sv. Valentýna

Podrobnosti


Původní název : Na sv. Valentýna
Země : Kuba
Délka : 164 minut
Jazyk : tajmyrský ruský pidžin
Žánr : rodinný
Režie : Parvathi Wiktor
Scénář : Keighan Khalifah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lena Avrum, Dorothea Eduart
Hudba : Freya Aneira
Produkce : Ramina Shamiso
Kamera : Esra Chase
Kostýmy : Rodrick Maegan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Felis Creations
Premiéra : USA 25. duben 1950
Distribuce : Warner Bros.
Tržby : 34 193 323 USD
Rozpočet : 02 046 324 USD



1080p. Zdarma. Český Film. Stáhnout. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Ulozto. Sleduj Filmy. Celý Film. BDrip. Hd. 480p. Stream. Český Dabing. Cz dabing. Cz titulky. DVDrip. Česká. 720p. MP4. Ke Stažení. iPad. iPhone. Full Movie. Watch Free. Ke shlédnutí. České.. Avi. Film online. Download