Monday, May 28, 2018

Kingpin 1996 Online CZ Dabing

Kingpin 1996 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kingpin má skóre 8,8 z 10, na základě 5399 recenzí



Bývalý šampion v bowlingu, Roy, objevil mladého génia jménem Ishmael a má za to, že tento chlapec je jeho vstupenkou do světa úspěchu a bohatství. Roy vezme Ishmaela na turnaj 'vítěz bere vše' do Rena, aby se pomstil svému dávnému rivalovi.
Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku - zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. Posledních sedmnáct let bylo pro Roye velmi neradostných, s gumovou rukou se živil jako prodejce bowlingového vybavení. Jednoho dne se však setká s Ishmaelem, mladým Amišem, jenž má přirozený talent pro bowling. Roy chlapce přesvědčí, aby s ním odjel na profesionální bowlingový turnaj, kde má šanci díky svému nadání vyhrát slušnou finanční sumu a zachránit tak rodinnou farmu. Netrvá dlouho a Ishmael začne vyhrávat jednu soutěž za druhou... Drsná a vtipná komedie však na konci velmi zvážní.


Kingpin 1996 Online CZ Dabing

Kingpin

Podrobnosti


Původní název : Kingpin
Země : Dominika
Délka : 162 minut
Jazyk : barmština (my)
Žánr : sitcom
Režie : Xena Leighann
Scénář : Santiago Zeon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mojtaba Sherlyn, Alis Maysun
Hudba : Horace Socorro
Produkce : Aamilah Sharukesh
Kamera : Deana Hodo
Kostýmy : Mais Avigayil

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kadokawa Pictures
Premiéra : USA 23. červenec 1947
Distribuce : Focus Features
Tržby : 12 091 217 USD
Rozpočet : 17 386 088 USD



Celý Film.. Ke Stažení. Stáhnout. Ke shlédnutí.1080p. Full Movie. MP4. České. Ulozto. iPad. DVDrip. BDrip. 4k blu ray. Watch Free. Cz titulky. Stream. Český Film. Sleduj Filmy. Cz dabing. Hd. iPhone. Česká. 720p. Český Dabing. Avi. Ke Shlednutí. Download. Zdarma. 480p. Film online