Tuesday, April 17, 2018

Texaský masakr motorovou pilou 2003 Online CZ Dabing

Texaský masakr motorovou pilou 2003 Online CZ Dabing

★★★★☆

Texaský masakr motorovou pilou má skóre 7,3 z 10, na základě 7536 recenzí



Skupinka vysokoškolských studentů z texaského Austinu si vyrazí na výlet do Mexika, kde si hodlají pořádně užít. Adrenalinový trip, který zažijí, se však značně liší od toho, co si vysnili. Cestou Kemper (Eric Balfour) se svou přítelkyní Erin (Jessica Biel) a jejich kamarádi Pepper, Andy a Morgan narazí na zkrvavenou dívku, která – když se ji snaží dopravit do nemocnice - před jejich očima spáchá sebevraždu. Vyděšení kamarádi se obrátí na místního šerifa Hoyta a když se u něj nedovolají pomoci, rozhodnou se zjistit, co se děje. Netuší, že se tak vystavují smrtelnému nebezpečí: v texaském okrese Travis řádí psychopatický Thomas Hewitt, který své oběti likviduje motorovou pilou. Je jedním ze členů šílené rodiny s kanibalskými sklony, která ve starém domě provozuje své sadistické hrátky. Hrdinům nezbývá, než se pokusit z děsivého místa vyváznout na vlastní pěst. Souboj na život a na smrt začíná - a je jasné, že ne všichni z něj mohou vyváznout živí.


Texaský masakr motorovou pilou 2003 Online CZ Dabing

Texaský masakr motorovou pilou

Více informací


Původní název : Texaský masakr motorovou pilou
Země : Tuvalu
Délka : 156 minut
Jazyk : čibča (chb)
Žánr : realistický
Režie : Gallagher Rizwaan
Scénář : Daphine Catrin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Madaline Evangelina, Ayelet Tonja
Hudba : Kelcie Chardoney
Produkce : Bambi Romelle
Kamera : Beata Enriqueta
Kostýmy : Laurens Bowen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Geetha Arts
Premiéra : USA 24. červenec 1938
Distribuce : Lions Gate
Tržby : 25 649 214 USD
Rozpočet : 91 231 041 USD

Texaský masakr motorovou pilou - sledujfilmy.online
Samozřejmě se Masakr dočkal svých pokračování: Texaský masakr 2 (1986, r. T. Hooper) ... Texaský masakr motorovou pilou; Texaský masakr motorovou pilou.
Texaský masakr motorovou pilou 3D - SledujFilmy.Online
Texaský masakr motorovou pilou 3D. Horor/Thriller. V případě problémů můžete přepnout na další přehráva ...
Texaský masakr motorovou pilou (2003) online ke zhlédnutí ...
Texaský masakr motorovou pilou Producent Michael Bay (Skála, Armageddon, Pearl Harbor) připravil pro diváky brilantní horor. Film, který musíte vidět, i když při něm budete zavírat oči.
Texaský masakr motorovou pilou, Sleduj filmy online zdarma ...
Vše obalené přehnaným násilím, které si může vymyslet jen chorý mozek…“ Samozřejmě se Masakr dočkal svých pokračování: Texaský masakr 2 (1986, r. T. Hooper) – ten více přechází do chtěného černého humoru a absurdity, Kožená tvář III (1990, r. Jeff Burr) a Masakr v Texasu (1994, r. Kim Henkel).
Texaský masakr motorovou pilou (1974) online ke zhlédnutí ...
Texaský masakr motorovou pilou Někde v Texasu na hřbitově byla zhanobena lidská těla. Skupina mladých lidí se rozhodne vypátrat pachatele hrůzných činů a prožije strašlivé dobrodružství.


480p.1080p. Cz dabing. Full Movie. Stáhnout. Ulozto. DVDrip. Ke Stažení. Zdarma. MP4. Česká. Sleduj Filmy.. Avi. Český Dabing. Cz titulky. Stream. Ke Shlednutí. České. Watch Free. Ke shlédnutí. iPhone. BDrip. Download. 4k blu ray. iPad. Film online. Celý Film. Český Film. 720p. Hd