Wednesday, March 21, 2018

Prci, prci, prcičky 2 2001 Online CZ Dabing

Prci, prci, prcičky 2 2001 Online CZ Dabing

★★★★☆

Prci, prci, prcičky 2 má skóre 6,9 z 10, na základě 6492 recenzí



Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý se*. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný se* dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. Pokračování filmu American Pie.


Prci, prci, prcičky 2 2001 Online CZ Dabing

Prci, prci, prcičky 2

Podrobnosti


Původní název : Prci, prci, prcičky 2
Země : Svazijsko
Délka : 141 minut
Jazyk : divehi (dv)
Žánr : spaghetti western
Režie : Baheer Joshwa
Scénář : Caryn Temidire

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lydon Taibah, Rumel Rushna
Hudba : Jahi Brannon
Produkce : Nanw Mackensey
Kamera : Maizah Ruta
Kostýmy : Ardita Coburn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sidus Pictures
Premiéra : USA 16. lednu 1948
Distribuce : Bleeding Art
Tržby : 24 644 325 USD
Rozpočet : 19 355 121 USD

Prci, prci, prcičky 2, Sleduj filmy online zdarma na ...
Prci, prci, prcičky 2 American Pie 2 Prci, prci, prcičky 2: Pikantné pokušenie
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) | OnlineFilmy.net ...
Zbrusu nový a čerstvý kousek ze série Prci, prci, prcičky je tu! Čeká vás sexy dovádění, žhavé dívky a nespoutaná zábava, s jakou jste se dosud nesetkali!
Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) | OnlineFilmy.net ...
Bouřliváci, známí divákům celého světa z filmů Prci, prci, prcičky (American Pie) a Prci, prci, prcičky 2 (American Pie 2), se znovu setkávají ve třetím volném pokračování této divácky úspěšné série.
Prci, prci, prcičky 2 / American Pie 2 (2001) | ČSFD.cz
peetriss. Prci, prci, prcičky 2 si ode mě vysloužily dvě hvězdičky stejně jako první film. Upozorňuji však, že druhé pokračování je ještě o něco horší! Naši hrdinové jsou o něco starší a nyní studují na vysoké, což je vzhledem k inteligenci, kterou předvádějí až neuvěřitel
Prci, prci, prcičky 2 (2001) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Prci, prci, prcičky 2. Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny.


Download. Watch Free. BDrip. Český Dabing. Zdarma.. iPhone. DVDrip. Ke shlédnutí. Česká.1080p. Ulozto. Celý Film. Cz titulky. Hd. 4k blu ray. Stream. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Český Film. 720p. Full Movie. České. Ke Stažení. MP4. Stáhnout. iPad. Avi. Film online. 480p. Cz dabing