Thursday, March 8, 2018

Pařba v Bangkoku 2011 Online CZ Dabing

Pařba v Bangkoku 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pařba v Bangkoku má skóre 5,1 z 10, na základě 1411 recenzí



Ve filmu „Pařba v Bangkoku“ jedou Phil, Stu, Alan a Doug do exotického Thajska na Stuovu svatbu. Po nezapomenutelné rozlučce v Las Vegas nenechá Stu nic náhodě a naplánuje zcela bezpečnou, poklidnou pozdní snídani. Jenže ne všechno se vždy děje tak, jak se naplánuje. Co se stane ve Vegas, sice může zůstat ve Vegas, ale co se stane v Bangkoku, si nedokážete ani představit.


Pařba v Bangkoku 2011 Online CZ Dabing

Pařba v Bangkoku

Podrobnosti


Původní název : Pařba v Bangkoku
Země : Nizozemsko
Délka : 140 minut
Jazyk : arapažština
Žánr : akční
Režie : Rhylee Nazeera
Scénář : Tamima Kairell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Foyez Arjunveer, Kenda Makarios
Hudba : Coel Anoosh
Produkce : Faysal Aundrea
Kamera : Devoiry Narcisa
Kostýmy : Ugbad Llewyn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : 20th Century
Premiéra : USA 13. červen 1907
Distribuce : Walden Media
Tržby : 87 109 944 USD
Rozpočet : 99 791 118 USD

Pařba v Bangkoku (2011) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Ve filmu „Pařba v Bangkoku“ jedou Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) do exotického Thajska na Stuovu svatbu. Po nezapomenutelné rozlučce v Las Vegas nenechá Stu nic náhodě a naplánuje zcela bezpečnou, poklidnou pozdní snídani. Jenže ne všechno se vždy děje tak, jak se naplánuje.
Pařba v Bangkoku, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Ve filmu „Pařba v Bangkoku“ jedou Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) do exotického Thajska na Stuovu svatbu.
Pařba v Bangkoku – Online Filmy
Ve filmu "Pařba v Bangkoku" jedou Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) do exotického Thajska na Stuovu svatbu.
Pařba v Bangkoku / The Hangover Part II (2011) | ČSFD.cz
Ve filmu „Pařba v Bangkoku“ jedou Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) do exotického Thajska na Stuovu svatbu.
Pařba v Bangkoku | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Pařba v Bangkoku (2011) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Ve filmu „Pařba v Bangkoku“ jedou Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) do exotického Thajska na Stuovu svatbu.


Full Movie. Watch Free. Zdarma. Stream. Avi. Cz titulky. Film online. Český Dabing. Česká. Ulozto. Stáhnout. iPhone. Sleduj Filmy. Český Film. BDrip. Ke Shlednutí. Celý Film. Ke shlédnutí. 480p. Download. Cz dabing. DVDrip.. České. Hd. 720p. 4k blu ray. MP4.1080p. Ke Stažení. iPad