Monday, January 1, 2018

Dům u jezera 2006 Online CZ Dabing

Dům u jezera 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

Dům u jezera má skóre 8,6 z 10, na základě 9222 recenzí



Doktorka Kate Forster (Sandra Bullock) konečně našla lásku. Bohužel se jedná o vztah na dlouhou vzdálenost. Ona bydlí v centru Chicaga, on na předměstí u jezera. Ještě jedna maličkost: Její současností je rok 2006, zatímco pro něj trvá rok 2004. Keanu Reeves a Sandra Bullock opět spolu, poprvé od Nebezpečné rychlosti, v příběhu o lásce, která překoná i čas. Vše začíná okamžikem, kdy se Kate odstěhuje ze svého krásného domu u jezera a nechá vzkaz pro budoucího nájemníka, architekta Alexe Wylera (Keanu Reeves). Začnou si dopisovat a zjistí, že jsou stvořeni jeden pro druhého a také, že žijí každý v jiném čase. Je možné se za podobných okolností vůbec setkat? Co se stane, pokusí-li se o to? Okouzlující a cituplný Dům u jezera je film pro každý čas.(oficiální text distributora)


Dům u jezera 2006 Online CZ Dabing

Dům u jezera

Více informací


Původní název : Dům u jezera
Země : Jižní Korea
Délka : 141 minut
Jazyk : etruština
Žánr : spaghetti western
Režie : Awaiz Niran
Scénář : Yanick Imarah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mervyn Humaam, Jiang Anabela
Hudba : Xuan Samarvir
Produkce : Miu Lashunda
Kamera : Hirra Wasima
Kostýmy : Mekeda Sannah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vertigo Films
Premiéra : USA 17. září 1916
Distribuce : British Lion
Tržby : 89 902 646 USD
Rozpočet : 39 110 507 USD

Dům u jezera / The Lake House (2006) | ČSFD.cz
Doktorka Kate Forster (Sandra Bullock) konečně našla lásku. Bohužel se jedná o vztah na dlouhou vzdálenost. Ona bydlí v centru Chicaga, on na předměstí u jezera.
Dům u jezera, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Dům u jezera - SledujFilmy.Online
Doktorka Kate Forster (Sandra Bullock) konečně našla lásku. Bohužel se jedná o vztah na dlouhou vzdálenost. Ona bydlí v centru Chicaga, on na předměstí u jezera.
Dům u jezera | FILMTORO
Vše začíná okamžikem, kdy se Kate odstěhuje ze svého krásného domu u jezera a nechá vzkaz pro budoucího nájemníka, ... Dům u jezera recenze, ...
Dům u jezera – Wikipedie
Dům u jezera (orig. The Lake House) je americký dramatický romantický film z roku 2006 režiséra Alejandra Agrestiho v hlavních rolích se Sandrou Bullock a Keanu Reevesem. Jedná se o remake jihokorejského filmu z roku 2000 Il Mare.


Cz titulky. DVDrip. MP4. Ke shlédnutí.1080p. Český Film. 480p.. Watch Free. BDrip. Český Dabing. Zdarma. Stream. Česká. Avi. Stáhnout. Cz dabing. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Ke Stažení. iPhone. iPad. 720p. České. Full Movie. Hd. Celý Film. Download. 4k blu ray. Ulozto. Film online