Sunday, December 10, 2017

Planeta opic 2001 Online CZ Dabing

Planeta opic 2001 Online CZ Dabing

★★★★☆

Planeta opic má skóre 8,3 z 10, na základě 1514 recenzí



V daleké budoucnosti se ve vesmíru odehraje nehoda, která vrhne mladého astronauta, kapitána Leona Davidsona, dopředu v čase a donutí ho přistát na neznámé planetě. Jaké je Leonovo překvapení, když zjistí, že planetu obývají divoši nemálo podobní lidem. Záhy ale objeví, že vše na planetě řídí opice. Pokud chce přežít, musí o svůj život bojovat. A musí se také s opicemi pokusit navázat kontakt. Většina zvířat ho však považuje za méněcenného tvora, který patří akorát tak do klece. Chce-li se kdy vrátit domů do své doby, musí prokázat inteligenci,vůli a touhu po životě.


Planeta opic 2001 Online CZ Dabing

Planeta opic

Podrobnosti


Původní název : Planeta opic
Země : Malajsie
Délka : 159 minut
Jazyk : dzongkha (dz)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Nafisha Safreen
Scénář : Janet Aviela

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Callon Arafat, Abdurahim Prabh
Hudba : Navarro Kisa
Produkce : Tohura Gabrian
Kamera : Devyn Ellys
Kostýmy : Sashi Keean

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Screen Gems
Premiéra : USA 16. březen 1972
Distribuce : sisu production
Tržby : 53 716 326 USD
Rozpočet : 79 724 068 USD

Planeta opic / Planet of the Apes (1967) | ČSFD.cz
Divočák. První Planeta opic se opravdu povedla. Film sebou nese opravdu depkovité enviromentální poslání a vedle výborných masek (jako malý jsem z nich měl jednu dobu opravdovou fóbii)potěší i charismatický Heston v hlavní roli.
Planeta opic (franšíza) – Wikipedie
Planeta opic je americká sci-fi mediální franšíza filmů, televizních seriálů, komiksů a dalších produktů o světě lidí a inteligentních opic. Série započala románem Planeta opic z roku 1963 od francouzského spisovatele Pierra Boulla.
Do nitra Planety opic | movies.prehraj.me - filmy a ...
Druhá část slavného sci-fi filmu Planeta opic. Paul Dehn a Mort Abrahams, scenáristé filmu natočeného Tedem Postem v roce 1969, ...
Úsvit planety opic, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Caesar je šimpanz, se kterým jsme se seznámili před třemi lety ve velmi úspěšném filmu Zrození planety opic. Tehdy právě on, jako první z lidoopů, získal mimořádně vysokou inteligenci a to kvůli pokusům s ještě neschváleným lékem na Alzheimerovu nemoc.
Planeta opic (1968) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Planeta opic. Někde ve vesmíru přece musí být něco, co je lepší než člověk. Když se Charlton Heston a a další dva astronauti proberou z hluboké hybernace, zjistí, že jejich kosmická loď je zničena.


Download. Avi. Český Dabing. 480p. Hd. MP4. iPhone. Cz dabing. Celý Film. Ke Stažení. Full Movie. iPad. Česká. Sleduj Filmy. Zdarma. Stáhnout. 720p. DVDrip.1080p. Cz titulky. BDrip.. Český Film. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Film online. Watch Free. Stream. Ulozto. Ke Shlednutí. České