Sunday, November 19, 2017

Méďa 2 2015 Online CZ Dabing

Méďa 2 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Méďa 2 má skóre 8,6 z 10, na základě 4378 recenzí



Mark Wahlberg se vrací v roli mládeneckého čtyřicátníka Johna Benneta a Seth MacFarlane opět propůjčuje hlas Johnovu nejlepšímu příteli, oživlému, mluvícímu, sprostému, prostořekému, nevychovanému, plyšovému medvídkovi Tedovi.
Ted se oženil se svou přítelkyní Tami-Lynn (Jessica Barth) a spolu se rozhodnou starat se o dítě. Jelikož se o něj samozřejmě nemůžou pokusit, rozhodnou se pro alternativní řešení - adoptovat ho. Má to ale jeden háček - Ted musí dokázat, že je právem uznaný živoucí člověk. Proto se s pomocí Johna a krásné právničky Samanthy Leslie Jackson (Amanda Seyfried) rozhodne hájit se u soudu, čímž rozpoutá jeden z nejdivočejších soudních procesů v dějinách. John by se měl modlit, aby Ted neskončil díky svojí dětinské a nezodpovědné povaze spíš ve vězení než jako rodič, ale je už John sám o sobě dost zodpovědný, aby dohlédl na svého nejlepšího kamaráda v jeho vlastním zájmu? (filmer.cz)


Méďa 2 2015 Online CZ Dabing

Méďa 2

Podrobnosti


Původní název : Méďa 2
Země : Východní Timor
Délka : 161 minut
Jazyk : černá řeč Mordoru
Žánr : realistický
Režie : Abdulraheem Anthea
Scénář : Lahna Saalihah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sylwia Lorie, Emefa Vikita
Hudba : Israa Anabiah
Produkce : Lailah Jozefina
Kamera : Hoi Shaiyan
Kostýmy : Jenelle Corwin

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Yash Raj
Premiéra : USA 29. únor 1937
Distribuce : Fingercuff Productions
Tržby : 07 508 814 USD
Rozpočet : 93 079 837 USD



Watch Free. Zdarma. 720p. Stáhnout. Český Dabing. 4k blu ray. Film online. Ke Shlednutí. Avi. České. MP4. Cz titulky. Ke shlédnutí.1080p. Ulozto. Stream. Full Movie. BDrip. Ke Stažení.. Celý Film. iPad. Sleduj Filmy. DVDrip. Český Film. 480p. Hd. Download. Česká. Cz dabing. iPhone