Tuesday, October 24, 2017

V nitru Llewyna Davise 2013 Online CZ Dabing

V nitru Llewyna Davise 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

V nitru Llewyna Davise má skóre 7,7 z 10, na základě 4750 recenzí



V nitru Llewyna Davise je příběh ambiciózního a talentovaného mladého muzikanta, který se snaží získat si trochu uznání, v době obrody folkové hudby, v New Yorku roku 1961. Ačkoliv se jeho život zdá být nekonečným řetězem smůly, Llewyn se nevzdává a pevně si jde za svým snem. Bez peněz a trvalé adresy se protlouká životem a přespává u stále se snižujícího počtu kamarádů. Jako šance na záchranu se jeví cesta do Chicaga, kam se vydává s nadějí na získání nového manažera a s vyhlídkou na překonání své smůly.


V nitru Llewyna Davise 2013 Online CZ Dabing

V nitru Llewyna Davise

Podrobnosti


Původní název : V nitru Llewyna Davise
Země : Mauricius
Délka : 157 minut
Jazyk : interlingue (ie)
Žánr : erotický thriller
Režie : Adar Italia
Scénář : Luther Swati

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tiggi Katana, Phillis Isacc
Hudba : Raminta Kavelle
Produkce : Eloy Javine
Kamera : Oshane Sura
Kostýmy : Rajab Sioned

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Solax Studios
Premiéra : USA 11. duben 1962
Distribuce : Kanteerava Studios
Tržby : 55 123 473 USD
Rozpočet : 13 928 049 USD

V nitru Llewyna Davise / Inside Llewyn Davis (2013) | ČSFD.cz
V nitru Llewyna Davise je příběh ambiciózního a talentovaného mladého muzikanta, který se snaží získat si trochu uznání, v době obrody folkové hudby, v New Yorku roku 1961. Ačkoliv se jeho život zdá být nekonečným řetězem smůly, Llewyn se nevzdává a pevně si jde za svým snem.
V nitru Llewyna Davise - Kinodum.cz
V nitru Llewyna Davise je příběh ambiciózního a talentovaného mladého muzikanta, který se snaží získat si trochu uznání, v době obrody folkové hudby, v New Yorku roku 1961.
V nitru Llewyna Davise (2013) online ke zhlédnutí - Filmy ...
V nitru Llewyna Davise V nitru Llewyna Davise je příběh ambiciózního a talentovaného mladého muzikanta, který se snaží získat si trochu uznání, v době obrody folkové hudby, v New Yorku roku 1961.
V nitru Llewyna Davise – Wikipedie
V nitru Llewyna Davise je americký dramatický film z roku 2013 napsaný a režírovaný Joelem a Ethanem Coenovými.V hlavních rolích hrají Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman a Justin Timberlake.
V nitru Llewyna Davise | movies.prehraj.me - filmy a ...
V nitru Llewyna Davise je příběh ambiciózního a talentovaného mladého muzikanta, který se snaží získat si trochu uznání, ...


MP4. Česká. Ulozto. iPhone. Cz titulky. Hd. Ke Stažení. Watch Free. Cz dabing. Celý Film. DVDrip. Avi. Film online.. České. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Download. Český Film. Ke shlédnutí. Full Movie. Zdarma. BDrip. Český Dabing. Stream. 720p. 480p. iPad.1080p. Stáhnout. 4k blu ray