Sunday, October 22, 2017

Superman 2 1980 Online CZ Dabing

Superman 2 1980 Online CZ Dabing

★★★★☆

Superman 2 má skóre 6,0 z 10, na základě 6935 recenzí



Na Zem přilétají zločinci z planety Krypton - generál Zod a jeho věrní vojáci Ursa a Non, kteří mají stejné schopnosti jako Superman. Ten se musí vzdát své lásky k Lois Lane a postavit se jim v boji, aby zachránil lidstvo před zkázou... Superman zabrání teroristům v odpálení vodíkové bomby z vrcholu Eiffelovy věže v Paříži. Bombu odnese do vesmíru, kde výbušnina exploduje. Zrovna tudy však prolétali ve dvojrozměrném vězení tři kryptonští vězni, kteří byli odsouzeni na začátku prvního dílu. Díky výbuchu uniknou a poté, co zabijí kosmonauty na Měsíci, se vydávají na Zemi. Lois mezitím zjistí, že Clark je Superman, a protože ho miluje, přesvědčí ho, aby se kvůli ní vzdal svých nadpřirozených schopností. Kryptonští zločinci se stanou absolutními vládci Země a chtějí se pomstít synovi Jor-Ela, který je odsoudil. Za pomoci Lexe Luthora, uprchlého z vězení, zajmou Lois a vyzvou Supermana na souboj v nočním Metropolisu.


Superman 2 1980 Online CZ Dabing

Superman 2

Podrobnosti


Původní název : Superman 2
Země : Tádžikistán
Délka : 149 minut
Jazyk : starořečtina (grc)
Žánr : romantický horor
Režie : Abdulkareem Ballal
Scénář : Kezzia Kaprice

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Monnie Manesha, Christia Zahrah
Hudba : Macee Tahla
Produkce : Nayim Benyameen
Kamera : Arshaan Maclaren
Kostýmy : Reha Taranjeet

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Bleeding Art
Premiéra : USA 25. květnu 1997
Distribuce : Leda Serene
Tržby : 61 897 856 USD
Rozpočet : 51 940 992 USD

Superman (1978) | ČSFD.cz
Výsledkem několikaleté otcovy instruktáže je Superman se všemi atributy: umí létat, ... (8.2.2009) všechny komentáře uživatele / Vitason.
Muž z oceli / Man of Steel (2013) | ČSFD.cz
Přes všechny výhrady musím uznat, že ty 3 a 1/2 hvězdy jsem měl zpočátku (a stále mám) ... Superman dobrý, ale nejvíc na mě zapůsobil Russell Crowe.
Papa Louie 2: When Burgers Attack! | Online hra zdarma ...
Papa Louie 2: When Burgers Attack! - zachraňte zajaté zákazníky a majitele fast foodu ze spárů zmutovaných potravin.
moje Taťána Kuchařová NOVINKA Inspirujte se kolekcí jaro ...
před 2 lety ; Počet zobrazení: Transkript. 1 MAGAZÍN nákupního centra moje jaro léto 2015 Inspirujte se kolekcí jaro ...
Hrajte Spiderman Hry na 1001Hry, zdarma pro každého!
Zahrajte si ty nejlepší hry Spiderman Hry on-line na 1001Hry. Nabízíme nejúžasnější Spiderman Hry pro každého. Na co čekáte?


Stáhnout. Cz titulky. Cz dabing. Watch Free. Zdarma. 480p. Stream. Film online. iPad. Avi.. 720p. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Full Movie. České. Český Film. Download. BDrip.1080p. Hd. Celý Film. Ke shlédnutí. Český Dabing. iPhone. Ulozto. 4k blu ray. DVDrip. Česká. Ke Shlednutí. MP4