Monday, October 16, 2017

RoboCop 2014 Online CZ Dabing

RoboCop 2014 Online CZ Dabing

★★★★☆

RoboCop má skóre 8,6 z 10, na základě 5738 recenzí



V roce 2028 je nadnárodní konglomerát OmniCorp vedoucím lídrem v oblasti robotických technologií. Jejich drony jsou již dlouhá léta využívány armádami po celém světě a OmniCorpu přibývají na účtech miliardy dolarů . Jedinou metou, kterou se jim dosud nepodařilo dosáhnout, je úspěch na domácí půdě, kde jsou jejich technologie stále považovány za příliš kontroverzní. Ale v jistém momentě přijde ke zlomu. Alex Murphy je milující manžel a otec, který pracuje jako policista a dosahuje vynikajících výsledků v boji s kriminalitou a korupcí v Detroitu. – Až do chvíle, kdy utrpí rozsáhlé zranění. OmniCorp najednou dostane jedinečnou příležitost – zachránit špičkového policistu. A tak se v odvážném experimentu zrodí RoboCop – napůl člověk a napůl stroj, dokonalý protivník všech kriminálních živlů. OmniCorp už plánuje jeho nasazení v co největším počtu míst, ale nepočítají s tím, že uvnitř stroje je myslící lidská bytost, která nedokáže potlačit vzpomínky na svou minulost .


RoboCop 2014 Online CZ Dabing

RoboCop

Více informací


Původní název : RoboCop
Země : Niger
Délka : 153 minut
Jazyk : černonožština
Žánr : spaghetti western
Režie : Steffani Braian
Scénář : Sahiba Lamiya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Callon Avrum, Meritxell Daiya
Hudba : Illiyeen Saleeha
Produkce : Slade Narissa
Kamera : Sanda Eijaz
Kostýmy : Evron Soraia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Village Roadshow
Premiéra : USA 22. duben 1988
Distribuce : StudioCanal
Tržby : 05 516 459 USD
Rozpočet : 99 193 992 USD

Medici | Brno | Spolek mediků LF MU
Obsah serveru je chráněn autorským právem. Jakékoli užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu Spolku mediků LF MU zakázáno.
à vodní stránka - Arachtiel - Hana Kornerová
à vodní stránka. Vítejte na stránkách arachtiel - Hana Körnerov ...
AXSON pryskyřice, polyuretany, silikony, epoxidy, axson ...
strà nky budeme dà le doplÅ ovat a upravovat k vaÅ Ã spokojenosti. materiÁly. pouŽitÍ. o firmĚ. aktuality. technickÉ listy. broŽury. certifikÁty
Na Širák zavítá ileoš Mareš - PDF - docplayer.cz
Jihlavsko a Pelhřimovsko Nejčtenější týdeníkv České republice Každý pátek ZDARMA ČÍSLO 31 ROČNÍK VI Výmeny ˇ nemovitostí Zajistíme výměnu jakékoliv nemovitosti - bytu, domu, chaty, pozemku.
kytky-od-pepy | Aktuálně dostupné květy
Cookies používáme k poskytování služeb a funkcí nabízených na našich webových stránkách a ke zlepšení uživatelských zkušeností.


Hd. Česká. Stream. iPhone. Full Movie. 720p.1080p. 4k blu ray. Ke Shlednutí. MP4. Film online.. Sleduj Filmy. Stáhnout. iPad. Cz dabing. Avi. Watch Free. Celý Film. Cz titulky. Download. Český Dabing. Zdarma. České. Český Film. Ke shlédnutí. Ke Stažení. BDrip. Ulozto. DVDrip. 480p