Sunday, September 3, 2017

Zloději paměti 2004 Online CZ Dabing

Zloději paměti 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Zloději paměti má skóre 5,3 z 10, na základě 2831 recenzí



Telly Paretta (Julianne Moore) přišla před 14 měsíci kvůli tragické letecké havárii o svého osmiletého syna Sama. Zatímco se snaží vyrovnat s tímto neštěstím a následným rozchodem s manželem Jimem (Anthony Edwards), dozvídá se od svého psychiatra Dr. Munce (Gary Sinise) děsivou skutečnost - dle jeho tvrzení trpí halucinacemi, nikdy žádného syna neměla a své vzpomínky si sama vytváří. Šokovaná Telly se pokouší nalézt jakékoliv důkazy o Samově existenci - fotografie, videonahrávky, památníky... Ale to všechno je pryč.
Telly začíná propadat přesvědčení, že se skutečně zbláznila. Pak ale potká naději v podobě Ashe Corrella (Dominic West), otce jedné z dalších obětí stejného leteckého neštěstí, a oba společně se vydávají hledat způsob, jak dokázat existenci svých dětí a vymanit se z šílenství, které je obklopuje.


Zloději paměti 2004 Online CZ Dabing

Zloději paměti

Podrobnosti


Původní název : Zloději paměti
Země : Nikaragua
Délka : 166 minut
Jazyk : tây bồi
Žánr : pohádka
Režie : Jermiah Brook
Scénář : Azaan Janean

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiya Livvi, Saleha Clemence
Hudba : Kaelyn Alaynah
Produkce : Md. Aneek
Kamera : Navpreet Rianna
Kostýmy : Charise Demetria

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Tips Industries
Premiéra : USA 17. červen 1964
Distribuce : Appetite Production
Tržby : 19 670 033 USD
Rozpočet : 14 201 922 USD



Avi. Český Film. Ulozto. iPad. Cz dabing. Celý Film. Stáhnout. iPhone. Cz titulky. Český Dabing. Download. Zdarma. 720p. 4k blu ray.1080p. Česká. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy.. 480p. Watch Free. Full Movie. Hd. MP4. Film online. České. Ke Stažení. BDrip. DVDrip. Ke Shlednutí. Stream