Saturday, September 23, 2017

Muži v černém 1997 Online CZ Dabing

Muži v černém 1997 Online CZ Dabing

★★★★☆

Muži v černém má skóre 7,2 z 10, na základě 6819 recenzí



Dělat tuhle práci chce nejen chladnokrevné IQ a bleskové reflexy, ale také zatraceně dobrý žaludek. Když se totiž do neposlušné potvůrky z vesmíru střelí speciální pistolí, změní se ve zlomku sekundy v odporný sliz, který zaneřádí okolí v okruhu několika metrů. "K" (Tommy Lee Jones), veterán supertajné vládní agentury MiB (Men in Black), která má na starost ostrahu planety Země před vetřelci z vesmíru, by mohl vyprávět. Schopný newyorský polda "J" (Will Smith) by mu nejspíš nevěřil ani slovo, kdyby ovšem jednoho večera na vlastní kůži náhodou nezažil, jaké to je pronásledovat mimozemšťana. Žijí mezi námi a maskují se - vysvětlil "K" - "někdo na ně musí dávat pozor" - dodal a vybral si mladého poldu za svého nového partnera. Právě včas! Nedaleko New Yorku přistál létající talíř a v něm nejodpornější a nejnaštvanější padouch celého vesmíru. Osud země zase jednou visí na vlásku...


Muži v černém 1997 Online CZ Dabing

Muži v černém

Podrobnosti


Původní název : Muži v černém
Země : Gambie
Délka : 162 minut
Jazyk : namibijská černá němčina
Žánr : muzikál
Režie : Raoul Sisley
Scénář : Aishling Genna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Haniya Rawdah, Roshani Lemar
Hudba : Jermaine Karys
Produkce : Manjot Craig
Kamera : Twinkle Isabelle
Kostýmy : Kartik Uroosa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : StudioCanal
Premiéra : USA 28. leden 1954
Distribuce : Zentropa Entertainments
Tržby : 92 156 844 USD
Rozpočet : 58 391 372 USD

Muži v černém – Wikipedie
Muži v černém (anglicky men in black, Men in Black, akronym MIB) jsou podle některých konspiračních teorií lidé oblečení v tmavých oblecích, obvykle vydávající se za vládní agenty.
Existují muži v černém? - magazin2000.cz
Lidé, které muži v černém navštívili, zmiňovali, že při setkání s nimi pocit, měli pocit, jako by je neznámí příchozí chtěli zhypnotizovat. Údajní MIB se možná snaží svědky hypnoticky ovlivnit, což se objevuje i v americké filmové sérii.
Muži v černém (film) – Wikipedie
Muži v černém na ČSFD IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Muži v černém je americká akční komedie založená na stejnojmenném komiksu od Malibu Comics / Marvel Comics.
Muži v černém, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Účast v soutěžích Získáte možnost účastnit se soutěží o zajímavé ceny.
Muži v černém 3 (2012) ke shlédnutí online - filmyhd.cz
Popis: Ve filmu Muži v černém 3 jsou známí agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) zpět... A opět včas. J během svého patnáctiletého fungování v agentuře Muži v černém viděl spoustu nevysvětlitelných věcí, ale nic - ani mimozemšťané - ho nedokáže tak zmást jako jeho sarkastický tajnůstkářský partner.


Ulozto. 720p. BDrip. iPad. Ke shlédnutí. DVDrip. Stream. 480p.. Cz titulky. iPhone. Zdarma. Český Dabing. Full Movie. Celý Film. Watch Free. MP4. Ke Shlednutí. Download. Film online. Cz dabing. Stáhnout. Hd. Český Film. Česká. České. Sleduj Filmy. 4k blu ray.1080p. Avi. Ke Stažení