Sunday, September 17, 2017

Cesta kolem světa za 80 dní 2004 Online CZ Dabing

Cesta kolem světa za 80 dní 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Cesta kolem světa za 80 dní má skóre 6,5 z 10, na základě 3019 recenzí



Báječná dobrodružství, veselé příhody a neuvěřitelné nebezpečí čekají na mezinárodní hvězdné obsazení v podobě tří neobvyklých hrdinů, kteří se pokusí vyhrát krutou sázku v Cestě kolem světa za 80 dní. Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Zoufalý, že ho nikdo nebere vážně, Fogg se vsadí s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy Passepartoutem (Jackie Chan) a femme fatale Monique (Cécile de France) Fogg zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích. Dobrodružný let doprovázejí různé překážky i různí lidé v podání hvězdného obsazení včetně Arnolda Schwarzeneggera, Roba Schneidera, Katey Bates a Owena a Luka Wilsonových.


Cesta kolem světa za 80 dní 2004 Online CZ Dabing

Cesta kolem světa za 80 dní

Podrobnosti


Původní název : Cesta kolem světa za 80 dní
Země : Tádžikistán
Délka : 141 minut
Jazyk : hornolužičtina (hsb)
Žánr : historický
Režie : Keyra Lezma
Scénář : Wesam Genna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sydney Keasha, Jayke Arvin
Hudba : Kati Katryn
Produkce : Omnia Jullian
Kamera : Kateryna Thamina
Kostýmy : Annaleese Ariannah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Elstree Studios
Premiéra : USA 22. listopad 1961
Distribuce : Nestor Studios
Tržby : 27 774 491 USD
Rozpočet : 02 314 777 USD

Cesta kolem světa za 80 dní / Around the World in 80 Days ...
Cesta kolem světa za 80 dní se báječně rozjíždí a slibuje opravdu oslnivou výpravnou akci, naředěnou inteligentním konverzačním humorem (který vskutku nenosí na trenkách hvězdy a pruhy), ale nakonec zbytečně sklouzavá do plytkosti a rozbíjí to, co ji v počátku zdobí – celistvost a styl. Je mi líto, ale JE to vinou Jackie Chana, který, ač hraje svou roli slušně ...
Cesta kolem světa za 80 dní - SledujFilmy.Online
Báječná dobrodružství, veselé příhody a neuvěřitelné nebezpečí čekají na mezinárodní hvězdné obsazení v podobě tří neobvyklých hrdinů, kteří se pokusí vyhrát krutou sázku v Cestě kolem světa za 80 dní. Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera.
Cesta kolem světa za 80 dní / Around the World in 80 Days ...
V roce 1872 se vsadí distingovaný Angličan Phileas Fogg (David Niven) o 20 000 liber s členy svého klubu o to, že během 80 dní vykoná cestu kolem světa.
Cesta kolem světa za 80 dní
3 Cesta kolem světa za 80 dní Poznání „Pionýr je pracovitý, učí se.“ jeden z Ideálů Pionýra Etapové hry jsou jednou zosvědčených forem činnosti na letních táborech i během roku.
Cesta kolem světa za 80 dní, Sleduj filmy online zdarma na ...
Cesta kolem světa za 80 dní Around the World in 80 Days Cesta okolo sveta za 80 dní


Český Dabing. MP4. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. iPhone. Stream. BDrip. Cz titulky.. DVDrip. České. Zdarma. Film online. Cz dabing. Český Film. Hd. 480p. Full Movie. Avi. Celý Film. Ulozto. iPad. Stáhnout. Ke Stažení. Česká. 4k blu ray. Watch Free.1080p. Ke Shlednutí. Download. 720p