Friday, August 4, 2017

Statečné srdce 1995 Online CZ Dabing

Statečné srdce 1995 Online CZ Dabing

★★★★☆

Statečné srdce má skóre 6,1 z 10, na základě 6683 recenzí



Film je inspirovaný skutečnou historickou postavou Williama Wallace, který se v 13.století postavil do čela odporu proti anglickému králi Eduardovi I. William se tajně oženil, aby se jeho žena Murron [Marn] vyhnula králem nařízenému právu první noci. Jednoho dne se ji však pokusí znásilnit angličtí vojáci, a když ji William brání, je prohlášen za psance a Murron popravena. Wallace se postaví do čela odporu proti anglické vrchnosti a získává spojence v princezně Isabelle, díky které se vyhne většině králových nástrah. Nakonec je však Wallace kvůli zradě vlastního vojska zajat...


Statečné srdce 1995 Online CZ Dabing

Statečné srdce

Podrobnosti


Původní název : Statečné srdce
Země : Kuvajt
Délka : 162 minut
Jazyk : negerhollands
Žánr : kanibalský film
Režie : Gallagher Mitzie
Scénář : Numayr Hawraa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirandip Sharan, Tana Fionna
Hudba : Rai Bodhi
Produkce : Delton Miles
Kamera : Sanda Blimi
Kostýmy : Lubomir Noble

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Breakthrough Entertainment
Premiéra : USA 21. lednu 1952
Distribuce : Wenhua Film
Tržby : 50 981 623 USD
Rozpočet : 94 349 719 USD

Statečné srdce, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Statečné srdce / Braveheart (1995) | ČSFD.cz
Film je inspirovaný skutečnou historickou postavou Williama Wallace, který se v 13.století postavil do čela odporu proti anglickému králi Eduardovi I. William se tajně oženil, aby se jeho žena Murron [Marn] vyhnula králem nařízenému právu první noci…
Statečné srdce (1995) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Film je inspirovaný skutečnou historickou postavou Williama Wallace, který se v 13.století postavil do čela odporu proti anglickému králi Eduardovi I. William se tajně oženil, aby se jeho žena Murron [Marn] vyhnula králem nařízenému právu první noci.
Benešov nad Ploučnicí - oficiální stránka města - Posts ...
Maurice sice vypadá jako obyčejný tučňák, ale uvnitř jeho hrudi bije statečné srdce tygra. Však byl také vychován hrdou tygřicí.
Statečné srdce (1995) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Statečné srdce. Film je inspirovaný skutečnou historickou postavou Williama Wallace, který se v 13.století postavil do čela odporu proti anglickému králi Eduardovi I. William se tajně oženil, aby se jeho žena Murron [Marn] vyhnula králem nařízenému právu první noci.


iPhone. Česká. Cz titulky. BDrip. Zdarma. Český Dabing. Stream. Avi. iPad. Ulozto. Sleduj Filmy. Full Movie. Download.1080p. MP4. České. 4k blu ray. DVDrip. Ke Stažení. 480p. Film online. Stáhnout. Hd. Cz dabing. Celý Film. 720p. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Watch Free. Český Film.