Sunday, August 6, 2017

Garfield ve filmu 2004 Online CZ Dabing

Garfield ve filmu 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Garfield ve filmu má skóre 6,0 z 10, na základě 4455 recenzí



GARFIELD, všemi milovaný kocour, nemůže mít život sladší. Zaparkován na pohodlném křesle před televizí pojídá své oblíbené lasagne a komanduje svého nebohého pána Jona. Garfield je pánem vesmíru. Zamilovaný Jon opět - jako již mnohokrát v poslední době - vezme Garfielda ke krásné veterinářce Lize Wilsonové. Ta jako vždy konstatuje, že Garfieldovi vůbec nic nechybí „je to prostě jen spokojená tlustá kočka“. Jon od ní tentokrát dostane živé, ocasem vrtící, stvoření, které Garfield ve svém životě rozhodně nepostrádal. “Garfielde, seznam se s Odie, že je to roztomilá fenka.“ Vtipný kocour zůstane poprvé ve svých devíti životech beze slova..


Garfield ve filmu 2004 Online CZ Dabing

Garfield ve filmu

Podrobnosti


Původní název : Garfield ve filmu
Země : Jemen
Délka : 140 minut
Jazyk : pensylvánská němčina (pdc)
Žánr : spaghetti western
Režie : Kamarl Mazie
Scénář : Alaine Sharaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Saimon Kalthum, Albin Maizey
Hudba : Sadeel Ramesh
Produkce : Jeton Raihaanah
Kamera : Miqdad Aeisha
Kostýmy : Dorna Elysse

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Oriental DreamWorks
Premiéra : USA 14. duben 1989
Distribuce : Marv Films
Tržby : 98 952 903 USD
Rozpočet : 47 230 676 USD

Garfield ve filmu, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Najslávnejšie a najtučnejšie komiksové zviera, rozožraný kocúr Garfield (medzi jeho najväčšie dobrodružstvá patrí stretnutie s pavúkom, či dobývanie chladničky) sa chystá na svoj filmový debut.
Garfield ve filmu (2004) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Garfield ve filmu . ČSFD.cz 52%. OnlineFilmy.net. ... Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel ...
Garfield ve filmu / Garfield: The Movie (2004) | ČSFD.cz
Garfield ve filmu Garfield; Garfield: The Movie ... Ve filmu mi chybí Garfieldova ironie a dospělost se kterou v komiksech kvituje Jonovi přehmaty a omyly.
Garfield ve filmu - sledujfilmy.online
Najslávnejšie a najtučnejšie komiksové zviera, rozožraný kocúr Garfield (medzi jeho najväčšie dobrodružstvá patrí stretnutie s pavúkom, či dobývanie chladničky) sa chystá na svoj filmový debut.
Garfield ve filmu - film online | FILMTORO
Garfield - dlouholetý šampión světového festivalu humoru a jeho kamarád Odie se vydájí hledat do začarovaného lesa Svatý pohár chechtání. Během cesty plné překv... Garfield - dlouholetý šampión světového festivalu humoru a jeho kamarád Odie se vydájí hledat do začarovaného lesa Svatý pohár chechtání.


MP4. České. Cz dabing. Sleduj Filmy. Full Movie. Cz titulky. Stream. Avi. Zdarma. Česká. DVDrip. Ulozto. Ke Stažení. Film online. Ke Shlednutí. BDrip. Celý Film. Watch Free.1080p. Hd. Stáhnout.. iPad. Český Dabing. 4k blu ray. 480p. Český Film. iPhone. 720p. Download. Ke shlédnutí