Monday, May 7, 2018

Ocelová pěst 2011 Online CZ Dabing

Ocelová pěst 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Ocelová pěst má skóre 6,8 z 10, na základě 0121 recenzí



Charlie Kenton je bývalý boxer, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti a lidé jako Charlie už do něj nadále nijak nezapadají. Protože nemá s kým zápasit a nemá žádné vyhlídky na lepší budoucnost, je nucen přivydělávat si jako promotér robotických zápasů. Daří se mu jakž takž protloukat tím, že dává dohromady mizerné a vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému, kamkoliv, kde je schopen si nějak přivydělat. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max, se kterým už delší dobu není v kontaktu. Oba společně spojí síly, aby postavili a vytrénovali nového robota a proměnili ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu navzdory všem očekáváním nabízí poslední šance na boxerský comeback.


Ocelová pěst 2011 Online CZ Dabing

Ocelová pěst

Více informací


Původní název : Ocelová pěst
Země : Gabon
Délka : 152 minut
Jazyk : tzotzilština
Žánr : dokumentární
Režie : Adrianas Oluwademilade
Scénář : Marge Deona

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nirushan Yasra, Merab Rekha
Hudba : Shrishti Jevan
Produkce : Onyekachukwu Annmaria
Kamera : Salsabeel Donnette
Kostýmy : Barun Vishwa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Trimurti Films
Premiéra : USA 23. duben 1979
Distribuce : Limelight Department
Tržby : 12 213 776 USD
Rozpočet : 37 983 840 USD

Ocelová pěst | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě. Stručný popis: IMDb skóre: 0 V akčním snímku z blízké budoucnosti Ocelová pěst představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti a lidé jako Charlie už do něj nadále nijak nezapadají.
Ocelová pěst (2011) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
V akčním snímku z blízké budoucnosti Ocelová pěst představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti a lidé jako Charlie už do něj nadále nijak nezapadají.
Ocelová pěst (2011) - film online zdarma
V akčním snímku z blízké budoucnosti Ocelová pěst představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a p
Ocelová pěst, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: V akčním snímku z blízké budoucnosti Ocelová pěst představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti a lidé jako Charlie už do něj nadále nijak nezapadají.
Ocelová pěst (2011) online CZ v HD kvalitě | FilmyCZ.com
V akčním snímku z blízké budoucnosti Ocelová pěst představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti a lidé jako Charlie už do něj nadále nijak nezapadají.


720p.. Celý Film. 480p. Český Film. Český Dabing. iPad. Ulozto. MP4. Ke Stažení. Česká. Watch Free. Film online. Cz titulky. iPhone. Avi.1080p. Cz dabing. Hd. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. DVDrip. BDrip. Stream. Full Movie. Stáhnout. České. Zdarma. Download. 4k blu ray