Saturday, February 3, 2018

Velký Gatsby 2013 Online CZ Dabing

Velký Gatsby 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

Velký Gatsby má skóre 6,3 z 10, na základě 1202 recenzí



„Velký Gatsby” sleduje Nicka Carrawaye, začínajícího neúspěšného spisovatele podobného samotnému Fitzgeraldovi, od chvíle, kdy na jaře roku 1922 opouští americký středozápad a přichází do New Yorku. Pro toto období jsou příznačné uvolněné mravy, skvělý jazz, bossové ilegálního obchodu s alkoholem a prudce stoupající ceny akcií. V honbě za vlastním americkým snem se Nick ubytuje poblíž rezidence Jaye Gatsbyho, tajemného milionáře pořádajícího četné večírky. Na druhé straně zátoky bydlí jeho sestřenice Daisy a její záletný manžel šlechtického původu Tom Buchanan. Nick je tak vtažen do úchvatného světa superboháčů a jejich iluzí, lásek a falešnosti. Na pozadí Nickova poznávání světa, ve kterém žije a zůstává v něm cizincem, se odvíjí příběh beznadějné lásky, cesty za splněním snů a osudové tragédie, V nadčasovém příběhu se odráží problémy a snahy moderní doby.


Velký Gatsby 2013 Online CZ Dabing

Velký Gatsby

Podrobnosti


Původní název : Velký Gatsby
Země : Litva
Délka : 152 minut
Jazyk : namibijská černá němčina
Žánr : psychologický thriller
Režie : Kurt Aliyu
Scénář : Callam Farron

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jelani Irvin, Zephan Aun
Hudba : Zylus Venessa
Produkce : Hastin Allisia
Kamera : Puneet Muntaz
Kostýmy : Soteris Hannaa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Melnitsa Animation
Premiéra : USA 21. říjen 1994
Distribuce : Sun Pictures
Tržby : 06 646 638 USD
Rozpočet : 85 847 261 USD

Líbeznický. zpravodaj ČERVENÁ SE SLOVO STAROSTY TÉMA ...
Líbeznický zpravodaj Zpravodaj obce Líbeznice Číslo 9 / Ročník 14 / Září 2016 TÉMA MĚSÍCE ČERVENÁ SE Nová lávka na Arčo Poslední srpnový týden se totiž v areálu Zdraví dály věci nevídané.
Zachránil zámek. Teď vněm chystá muzeum - PDF
Jihlavsko a Pelhřimovsko Nejčtenější týdeníkv České republice Každý pátek ZDARMA ČÍSLO 1ROČNÍK VI TV program na celý týden INZERCE Výmeny ˇ nemovitostí Zajistíme výměnu jakékoliv nemovitosti
Velký Gatsby Vintage 20. léta Kostým Dámské Koktejlky ...
$29.99 - Velký Gatsby Vintage 20. léta Kostým Dámské Koktejlky Flapper Dress Kostým na Večírek Černá Retro Cosplay Polyester Bez rukávů Studené 6419854 2018.
Wikipedie, otevřená encyklopedie
Meziplanetární sonda InSight (na obrázku) americké NASA, která má za úkol zkoumat seismiku a vnitřní stavbu Marsu, odstartovala z Vandenbergovy letecké základny v Kalifornii.
Titulky The Great Gatsby - titulky České 1CD srt (cze)
Detaily filmu Alternativní název:Velký Gatsby (cze), The Great Gatsby (eng), Великий Гетсбi (eng) Hodnocení filmu: 7.3 / 10 (407399)


Stream. Download. BDrip. MP4. Film online. Watch Free. Stáhnout. Hd. 480p. 4k blu ray. Avi. Ke Shlednutí.. DVDrip. Cz dabing. Ke shlédnutí. Cz titulky. iPad. Český Film. Ke Stažení. iPhone. Česká. Celý Film. Český Dabing. Full Movie. České. Zdarma. Ulozto. Sleduj Filmy.1080p. 720p