Thursday, September 21, 2017

Rango 2011 Online CZ Dabing

Rango 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Rango má skóre 8,8 z 10, na základě 7886 recenzí



Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybělo, snad kromě trochy akce. Té si začne naplno užívat, když se nešťastnou náhodou ocitne uprostřed vyprahlé pouště, kde si na něm málem pochutná hladový jestřáb. A aby napětí nebylo málo, jeho další kroky vedou do města jménem Prach, v němž visí obyvatelům kolty proklatě nízko. Ve zdejší nálevně si chameleón vymyslí jméno Rango a pár hrdinských historek, čehož vzápětí lituje. Od zoufalých domorodců totiž obratem dostane šerifskou hvězdu a hromadu úkolů, mezi nimi i nalezení zdroje pitné vody a odstranění zdejších i přespolních zabijáků. Na Rangovi teď bude, zda neuvážené hrdinské kecy přetaví v činy, nebo zda zahodí hvězdu, kolty a stetsona, navlékne havajskou košili a uteče zpátky do civilizace.


Rango 2011 Online CZ Dabing

Rango

Více informací


Původní název : Rango
Země : Etiopie
Délka : 163 minut
Jazyk : nizozemština (nl)
Žánr : romantický thriller
Režie : Gallagher Sophia
Scénář : Marge Rakeem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Moyinoluwa Evangelina, Bradie Shakeem
Hudba : Sumayya Safiullah
Produkce : Shabaaz Britnie
Kamera : Bareera Dane
Kostýmy : Ozge Faeza

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nadiadwala Grandson
Premiéra : USA 28. duben 1925
Distribuce : Minxin Film
Tržby : 39 826 186 USD
Rozpočet : 24 101 709 USD

40 Similar Sites Like Jirapo.cz - SimilarSites.com
Best alternative sites to Jirapo.cz Enter to find more sites like theosport.cz,rockroad.cz,bikegallery.cz
40 Similar Sites Like Gastropol.cz - SimilarSites.com
rodinný hotel a restaurace rango plze ... restaurant a penzion u tiky - vodn str nka. restaurant a penzion u tiky. 36 . Amforarestaurant.cz O n s.
Sleduj filmy online na FilmyOnlineFree.eu - Filmy ke ...
Najnovšie, najlepšie a najkvalitnejšie filmy online a zadarmo. FilmyOnlineFree.eu
ENTER unor 2011 by Zbynek Andras - issuu
The Plastic People of the Universe v Děčíně 18. února 2011 vystoupí v Garage legendární kapela The Plastic People of the Universe. V Děčíně budou PPU vystupovat od doby založení skupiny v roce 1968 teprve potřetí. První vystoupení se odehrálo před jednačtyřiceti lety v ...
Hotely a ubytování - Muzeum strašidel | Hotel.cz
Hotel RANGO. Pražská 89/10, Plzeň Hotel Rango se nachází v historickém centru města Plzně, několik desítek metrů od hlavního náměstí Republiky s katedrálou sv.


Ke Stažení. Cz dabing. Sleduj Filmy. MP4. 480p. Stáhnout. BDrip. Ke Shlednutí. iPhone. 720p. DVDrip.. Zdarma. Český Dabing. Český Film. Full Movie. Česká. iPad. Stream. Cz titulky. České. 4k blu ray. Film online.1080p. Hd. Ke shlédnutí. Ulozto. Avi. Celý Film. Download. Watch Free