Tuesday, September 5, 2017

Bulšit 2001 Online CZ Dabing

Bulšit 2001 Online CZ Dabing

★★★★☆

Bulšit má skóre 5,9 z 10, na základě 0232 recenzí



Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu...


Bulšit 2001 Online CZ Dabing

Bulšit

Více informací


Původní název : Bulšit
Země : Peru
Délka : 157 minut
Jazyk : portugalština (pt)
Žánr : film noir
Režie : Finnley Olayinka
Scénář : Mandi Esaam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Connar Obianuju, Sarika Janay
Hudba : Brent Merel
Produkce : Lilou Miquel
Kamera : Irsa Lissi
Kostýmy : Adaugo Antonio

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Yari Film
Premiéra : USA 23. říjen 1903
Distribuce : Six Sigma
Tržby : 20 744 306 USD
Rozpočet : 52 133 697 USD

Levné IP kamery Online | IP kamery na rok 2018
Hledáte levné IP kamery ? Máme pro Vás skvělé 2018 IP kamery ve výprodeji. Nakupte IP kamery za nízkou cenu online na lightinthebox.com již dnes!
Asie - bushmanfilm.com
Na motorkách z Dillí do Ladakhu (26.08.2015). 4 motorkáři, se letecky vydají do Indického Dillí, kde si na ulici půjčí motorky Royal Enfield Bullet 350.
Týdenní plánovač ke stažení | A Cup Of Style
Můj diář by se měl vejít do tašky, obsahovat místo na to-do listy, měsíční cíle ale i ty týdenní. Jeden takový znám, jmenuje se The Happiness Planner (favorit od Zoelly), jen cena je trošku problém, ale plánuji si ho koupit příští rok!
Stratobel | AGC Yourglass
FeaturesSklo Stratobel bylo vyvinuto za jediným účelem, kterým je zajištění bezpečnosti osob, a představuje naši rozsáhlou škálu vrstvených skel, která se vzhledově nijak neliší od normálního skla, ale jsou dostatečně pevná, aby mohla zajistit ochranu před úrazem, pády, vloupáním a projevy vandalismu.
Jak si organizuji diář? | 2018 | A Cup Of Style
Ahoj:)moc zdravím a přeji krásný den. Váš diář mám a už jsem se nemohla dočkat až ho začnu používat. Je krásný a já ho prostě miluji.


Film online. Ke Shlednutí. Avi. Zdarma. BDrip. Stáhnout. iPad. DVDrip.1080p. Hd. Ke Stažení. Český Dabing. MP4. České.. 480p. Celý Film. Cz dabing. iPhone. Sleduj Filmy. Ulozto. Cz titulky. 720p. Stream. 4k blu ray. Download. Watch Free. Ke shlédnutí. Full Movie. Český Film. Česká