Saturday, August 26, 2017

Half Nelson 2006 Online CZ Dabing

Half Nelson 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

Half Nelson má skóre 6,7 z 10, na základě 2785 recenzí



Život na jedné typické americké veřejné střední škole plyne svým depresivním tempem a učitel tělocviku (Ryan Gosling, nominovaný na Zlatý glóbus a Oscara) vnímá svou práci jen jako způsob přežití. Vše se změní ve chvílí, když ho jedna ze studentek nachytá při užívání drog v prostorách školy. Od té chvíle najde často rozmrzelý učitel nový smysl své existence, se studentkou a talentovanou basketbalistkou se sblíží a snaží se ji ochránit před četnými nástrahami jejího okolí. Sám se pokouší nalézt dávnou ztracenou sebeúctu a dát do pořádku i svůj vlastní život. (FebioFest)(oficiální text distributora)


Half Nelson 2006 Online CZ Dabing

Half Nelson

Více informací


Původní název : Half Nelson
Země : Zambie
Délka : 165 minut
Jazyk : xinca
Žánr : horor
Režie : Edona Karly
Scénář : Molly Romao

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Umairah Rowland, Lulya Habibul
Hudba : Seyda Amelie
Produkce : Dhaani Oluwafemi
Kamera : Renel Annita
Kostýmy : Abdinur Palmira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : E1 Entertainment
Premiéra : USA 15. říjen 1963
Distribuce : Finos Film
Tržby : 53 027 656 USD
Rozpočet : 69 796 650 USD

Half Nelson (2006) | ČSFD.cz
deepend. Myslím, že vše podstatné o Half Nelson zde už bylo řečeno. Tuhle pecku jsem si chtěl šetřit na horší časy.....no jaksi jsem to nevydržel :-) Ryan Gosling mě zas a opět dostal, to je týpek, který dokáže oživit i jinak průměrný film (Vzorec pro vraždu).
Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Watch Free. Stream. Celý Film.1080p. Avi. České. BDrip. Ke Shlednutí. MP4. Česká. Ke shlédnutí. Cz dabing. Film online. Sleduj Filmy. DVDrip. Stáhnout. Cz titulky. 720p. Full Movie. Český Dabing. Download. iPhone. Ke Stažení. Český Film. Zdarma. 4k blu ray. 480p. Ulozto.. Hd. iPad